K3 brengt in december 2024 een nieuwe film uit.

Nieuwe K3-film eind dit jaar in de bioscoop

18.04.2024

Hanne, Marthe en Julia zijn momenteel nog op tour met 'De 3 Biggetjes', maar keren in december terug naar het witte doek. 'K3 en Het Lied van de Zeemeermin' wordt de achtste K3-film in het rijtje, maar het zal de allereerste film zijn waarin Hanne, Marthe en Julia samen te zien zijn. De opnames van de nieuwe film gaan deze zomer van start. In mei wordt de nieuwe zomersingle "Zomer van liefde" uitgebracht, passend bij de film.

Hanne: "Een film draaien is altijd een drukke, maar heel fijne periode. Onze vorige film 'K3, Dans van de Farao' hebben we opgenomen in volle coronapandemie, dus ik ben blij dat deze opnames weer op de normale manier kunnen doorgaan."

Marthe: "We kijken alle drie enorm hard uit naar de start van de opnames van de film. Het is superleuk dat we deze ervaring nu ook eens met ons drietjes kunnen delen."

Julia: "Ik kan niet wachten tot de zomer er is! Het begint al meteen goed met “Zomer van liefde” en daarna starten de opnames van de film. Het wordt mijn filmdebuut, maar ik ben er zeker van dat het goed gaat komen samen met Hanne en Marthe."
Zomersingle “Zomer van liefde”

K3 schittert van 9 mei tot en met 20 mei 2024 eerst nog in de musical 'De 3 Biggetjes' in Stadsschouwburg Antwerpen.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief