De 3 Biggetjes

Na het enorme succes van de hitmusical in 2003 keert ‘De 3 Biggetjes’ in 2024 terug naar het theater. Boek nu je tickets voor deze swingende musical!

Hanne, Marthe en Julia mogen zich opmaken voor hun musicaldebuut met 'De 3 Biggetjes'! De succesmusical komt in 2024 terug naar Vlaanderen en Nederland. Ditmaal in een volledig vernieuwde en groots opgezette versie.

Het verhaal van de musical is een vervolg op het klassieke sprookje ‘De wolf en de drie biggetjes’ en begint wanneer de boze wolf al oud is. Op een dag ontsnapten drie biggetjes uit de boerderij en de wolf, Baltimoor, wilde ze meteen opeten. De biggetjes waren hem te slim af: het eerste biggetje bouwde een huisje van stro, het tweede een van hout. Deze blies Baltimoor zo plat. Het huisje van de derde big kreeg hij echter niet omver, omdat het van steen was gemaakt.

Zelfs na jaren en jaren blazen, kreeg hij de biggen nooit te pakken en lacht iedereen hem uit. Baltimoor wil alsnog wraak nemen op de derde big (de andere biggen zijn inmiddels verhuisd naar Italië en Frankrijk) en geeft zijn drie zonen de opdracht om haar drie dochters te vangen. Degene die hierin slaagt, krijgt als beloning de wolvenhoorn.

Het belooft een waar spektakel te worden vol spanning, fantasie en een vleugje romantiek.

Het is een verhaal dat jong én oud zal bekoren en dat je zeker niet wilt missen!

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief