Craig David schittert samen met een pak andere topartiesten op Q-Pop op 9 december in het Sportpaleis.

Poplegende Craig David in het Sportpaleis

30.10.2023

Qmusic lost een nieuwe lading sterren van Q-Pop op 9 december. Onder meer poplegende Craig David zal schitteren in het Sportpaleis.

Als RnB- en poplegende zorgt hij er al sinds de zeroes voor dat het heet wordt op de radio dankzij hits als ‘7 Days’ en ‘Fill Me In’ tot ‘What’s Your Flava’. Q-luisteraars zingen zijn ontelbare hits van voren naar achteren mee. Dat kunnen ze op zaterdag 9 december uit volle borst doen, want dan schittert niemand minder dan Craig David tijdens Q-pop op het podium van het Sportpaleis.

Dat maakte Q-dj Tom De Cock zonet bekend tijdens de ochtendshow van Qmusic. En deze internationale klepper is in goed muzikaal gezelschap. Want ook Regi, CAMILLE, Gustaph en Emma Heesters zorgen tijdens Q-pop voor een muzikaal spektakel en maken de line-up compleet.

Zij brengen samen met een heleboel andere favoriete artiesten van de Q-luisteraars - James Blunt, Snelle, Berre, Maxim, Metejoor, Aaron Blommaert en Pommelien Thijs - hun grootste hits live in het Sportpaleis.

Alle hits van Q live in de meest iconische concertzaal van ons land, nationale en internationale topartiesten, glitter and glamour en bekende sterren op de rode loper: dat wordt op zaterdag 9 december de tweede editie van Q-Pop.

Koop nu tickets voor Q-pop in het Sportpaleis.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief