Het nieuwe seizoen van de tweedelige biopic ‘Ik ben Camille’ start op woensdag 27 december om 20u30 bij VTM.

Nieuw seizoen van ‘Ik Ben Camille’ (preview)

26.12.2023

Dat het hard gaat voor Camille Dhont is een understatement. Met 5 uitverkochte shows in het Sportpaleis, een eigen kledinglijn, haar overwinning in The Masked Singer, haar eerste Duitse single en een hoofdrol in de nieuwe telenovelle ‘Milo,’ is haar succes nauwelijks bij te houden.

In het nieuwe seizoen van de tweedelige biopic ‘Ik ben Camille’, vanaf woensdag 27 december om 20u30 bij VTM, praat de 20-jarige openhartig over haar leven als superster.

In de eerste aflevering verlaat ze het ouderlijke nest om te gaan samenwonen met haar vriend Dino. Een belangrijk moment dat wel wat emoties losmaakt. “Toen ik alles aan het inpakken was, , vond ik dat wel intens”, vertelt Camille. “Ik hou heel hard van gewoontes en dat is toch een stukje dat je achterlaat. Ik heb het daar wel moeilijk mee.”

Camille neemt de kijkers ook mee op avontuur naar Berlijn om voor ‘feuerwerk’ te zorgen met haar eerste Duitse single. En daarna reist ze door naar het zonnige Marbella voor de opnames van de videoclip van haar hit ‘Rihanna’.

Bekijk hier de preview.

Koop nu je tickets voor Camille in het Sportpaleis.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief