Nayah (10), Jillia (12) en Charlize (13) kruipen in de huid van Little Inez in de feelgood musical 'Hairspray'.

Nayah, Jillia en Charlize worden Little Inez in 'Hairspray'

30.10.2023

De herfstvakantie kon niet beter starten voor de 10-jarige Nayah Bertels uit Balen, de 12-jarige Jillia Amadala uit Dendermonde en de 13-jarige Charlize Fobe uit Asse. Zij kregen het zeer leuke nieuws dat ze zich mogen opmaken voor de rol van Little Inez in de feelgood musical 'Hairspray', die vanaf 14 maart 2024 opeenvolgend te zien zal zijn in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Little Inez is het jonge zusje van Seaweed, die in deze nieuwe, Vlaamse musicalversie gespeeld wordt door Francisco Schuster, en dochter van Motormouth Maybelle (Sandrine Van Handenhoven).

Ze is slim, zelfzeker en een meisje dat heel erg voor zichzelf opkomt. Ze danst en zingt als de allerbeste, en dat weet ze. Nayah, Jillia en Charlize pakten iedereen in bij de audities en zullen afwisselend (wet op de kinderarbeid) deze heerlijke rol spelen.

Met verder ook nog het jonge geweld van musicaldebutante Amy Courtens, Lotte De Clerck, Jérémie Vrielynck en hoofdrolspeelster Jozefien Grossen (Tracy Turnblad), gemixt met musicaltoppers Helle Vanderheyden, Florian Avoux en Laurenz Hoorelbeke, belooft 'Hairspray' een onwaarschijnlijk feestje te worden!

‘Hairspray’, de hilarische, vrolijke en steengoede feelgood musical waar iedereen nood aan heeft, is van 14 maart (extra show!) tot 14 april 2024 opeenvolgend te zien in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Koop nu je tickets voor de musical ‘Hairspray’.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief