Voor de échte fans! Maak kans op een unieke overnachting in de Lotto Arena.

Maak kans op een unieke overnachting in de Lotto Arena

07.02.2024

Droom jij als fan van de Telenet Giants Antwerp stiekem van een overnachting in de arena van je favoriete club? Voor enkele fans van de Antwerp Giants wordt deze droom binnenkort werkelijkheid! Bekijk op Instagram de trailer.

Elke sportfan herkent het gevoel. Als je de arena van je geliefde club binnenstapt, kom je thuis. Maar stel je voor dat je er ook daadwerkelijk 24 uur kan verblijven en ter plaatse toeleeft naar de wedstrijd. De stilte voor de storm. Wel, met de ‘Telenet Fan Nights’ ben je pas echt klaar voor morgen!

Telenet - hoofdsponsor van de Antwerp Giants - zal voor één avond de Lotto Arena omtoveren tot een exclusief hotel, met een gezellige bubble tent op het parket, voorzien van 2 comfortabele tweepersoonsbedden en helemaal versierd in de clubkleuren. Een gelukkige winnaar krijgt de kans om er samen met drie vrienden te overnachten.

Maar er is meer. Er staat deze fans een hele belevenis te wachten. Ze kunnen zich verwachten aan een exclusieve blik achter de schermen met onder meer een bezoek aan de kleedkamers en andere exclusieve ruimtes in de Lotto Arena. ’s Avonds staan er tal van leuke verrassingen op het programma met enkele spelers. Als afsluiter supporteren de vier gelukkige winnaars tijdens de match tegen Kortrijk Spurs vanaf de beste plek.

Om kans te maken op deze exclusieve ervaring houden de fans best de Instagram- en Facebookpagina van de Antwerp Giants in de gaten. De winnaar wordt op maandag 12 februari willekeurig gekozen. De winnaar en zijn of haar drie vrienden moeten beschikbaar zijn op vrijdag 16 februari en zaterdagavond 17 februari.

Koop nu je tickets voor Telenet Giants Antwerp.

P.S. Mis ook zeker Night of the Giants, hét basketbalspektakel van het jaar, op 26 april 2024 in het Sportpaleis niet!


Update! Was jij aanwezig op de wedstrijd 'Telenet Giants Antwerp - Kortrijk Spurs'? Vul dan deze enquête volledig in en maak kans op 2 VIP-tickets voor Night of the Giants '24. Het volledig invullen van deze vragenlijst neemt slechts 5 minuten in beslag.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief