K's Choice, Vengaboys, CB Milton en Ice MC op affiche van 'I love the 90's' in Trixxo Arena Hasselt.

K's Choice, Vengaboys, CB Milton en Ice MC op 'I love the 90's'

16.02.2024

Met Vengaboys, CB Milton en Ice Mc strikte ‘I love the 90’s – The party’ opnieuw enkele internationale kleppers die het podium delen met Belgische 90’s-iconen, zoals Paradisio, Def Dames Dope en het herenigde Poco Loco Gang. DJ Jan Vervloet, Mental Theo en Marshall Masters zorgen voor stevige stampers.

De Belgische rockband K’s Choice is dit jaar dé verrassing van de chef. Naar goede gewoonte is resident DJ Ward de ongeëvenaarde gastheer van dit ultieme nineties-feestje.

De 30ste verjaardag van K's Choice krijgt dit jaar extra cachet. Sam en Geert Bettens maken namelijk op zaterdag 20 april 2024 hun debuut op ‘I love the 90’s – The party’. De band die in 1992 doorbrak en in de jaren negentig hits scoorde met o.a. ‘Not an Addict’, ‘A Sound That Only You Can Hear’ en ‘Believe’, staat voor het eerst live op het podium van één van de grootste indoor 90’s party’s van Europa.

Na het internationale succes, optredens op zowat alle grote binnen en buitenlandse festivalpodia is het nog steeds actuele en populaire K’s Choice klaar om met hun heelrijke mix van Rock, Folk en Alternative de ILT90’s-bezoekers te verwennen. Het optreden van de broers Bettens wordt ongetwijfeld één van de hoogtepunten.

Nog meer Belgisch muziekgeweld

Voor nog meer Belgisch muziekgeweld zorgen Paradiso, Def Dames Dope en Poco Loco Gang. In 1996 en ’97 veroverde Paradiso met ‘Bailando’ de nationale en internationale hitlijsten. Ook de opvolgers ‘Vamos a la Discoteca’ en ‘Dime Como’ waren voltreffers. Exact dertig jaar geleden stonden de zussen Larissa en Axana Ceulemans van Def Dames Dope met het opvallende ‘Don’t Be Silly’ in de hitparade. Tel daarbij nog hun monsterhits ‘It’s Ok, All Right’ en ‘Ain’t Nothing To it’ en dan weet je nu al dat hun optreden een knaller wordt.

In de Ninoofse discotheek Poco Loco werd in de jaren negentig de basis gelegd voor Poco Loco Gang. Precies 25 jaar geleden scoorden ze met ‘Poco Loco’, maar ook ‘Let’s Go To the Party’ en ‘Tropical Paradise’ vonden destijds moeiteloos hun weg naar de top van de hitparade. Met veel plezier waaien ze straks aan in de Trixxo Arena, waar ze hun typische ‘happy house’ op de party animals zullen loslaten.

Ook internationale topartiesten

Met CB Milton, Ice Mc en Vengaboys wordt er een blik internationale topartiesten opgentrokken. Dertig jaar geleden scoorde CB Milton een monsterhit met zijn ‘It’s a Loving Thing’ en stond Ice Mc in de hitlijsten met o.a. ‘Think About The Way’ en het heerlijke ‘It’s A Rainy Day’. Nog een absolute nineties-hitmachine is Vengaboys. De Nederlandse dance-act werd in 1997 opgericht en scoorde wereldhits met o.a. ‘We Like To Party’, ‘Boom, Boom, Boom, Boom’, ‘Up & Down’ en ‘We’re Going to Ibiza’. Met hun swingende Vengabus, gevuld met al hun kleurrijke hits, komen ze naar ‘I love the 90’s’ voor een vette party!

Stampers

Op de latere uren zal er naar goede gewoonte stevig gestampt kunnen worden en met DJ Jan Vervloet, Mental Theo en Marshall Masters wordt echt het neusje van die Stamp-zalm geserveerd. Jan Vervloetheeft als grondlegger een groot aandeel in het succesverhaal van o.a. Fiocco (‘Afflito’) en Scoop (‘Drop It’). Hij was ook betrokken bij het Danger Hardcore Team (DHT) en werkte mee aan de ‘Thunderball’-hit van Bonzai Channel One. Samen met Charlie Lownoise scoorde Mental Theo in 1994 een monsterhit met ‘Wonderfull Days’. Drie jaar later was het de beurt aan Marshall Masters om door te breken met ‘I Like It Loud’. Daarna volgde ‘Don’t Touch That Stereo’, een song waarmee ze 25 jaar geleden de internationale hitlijsten domineerden.

DJ Ward zorgt opnieuw voor de vetste 90’s mixen, floorfillers en tegelplakkers. Als host en resident-dj leest hij het publiek, dat inmiddels bestaat uit meerdere generaties, als geen ander. Wie hét vetste 90’s-feestje van het jaar niet wil missen, bestelt best tijdig z'n tickets.

Koop nu je tickets voor ‘I love the 90’s – The party’.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief