K3 lost videoclip van Fata Morgana, opnieuw grote hit voor Metejoor en stadsgids ontmoet Depeche Mode

K3 lost videoclip van Fata Morgana, opnieuw grote hit voor Metejoor en stadsgids ontmoet Depeche Mode

25.05.2023

Binnenkort gaan de opnames van de telenovelle rond Camille van start. Ze zal er acteren aan de zijde van Karen Damen. “Ik ga Maud spelen, de mama van een klasgenote van Camille. Zij moeit zich enorm met het leven van haar dochter, want ooit droomde ze van een leven in de showbizz, en haar dochter moet die ambitie nu waarmaken. Het is geen grote rol, maar wel een leuke en iets compleet anders dan wat ik in ‘Familie’ doe", zegt ze.

Op 4 en 5 mei staat Camille maar liefst 3 keer in het Sportpaleis.


Op 11 juni is het Vaderdag, hét moment om jouw papa, pluspapa of vaderfiguur in de spotlights te zetten. Jaap Reesema gaat daarom op zoek naar kinderen om samen met hem zijn versie van ‘Papa’, de klassieker van Stef Bos bij de show van Maarten & Dorothee op Qmusic te komen zingen. Inschrijven kan hier.

Op 29 september treedt Jaap Reesema op in Stadsschouwburg Antwerpen. Op 30 maart staat hij in de Lotto Arena.


Metejoor heeft alweer een hit op zijn naam staan. Hij debuteert vanuit het niets op de eerste plaats met 'Laat Ons Een Bloem' in de Vlaamse Ultratop. Het is geleden van de superhit 'Kom Wat Dichterbij' van Regi in de zomer van 2020 dat een liedje uit 'Liefde Voor Muziek' nog zo hoog genoteerd stond in de hitparade. 'Laat Ons Een Bloem' is oorspronkelijk een nummer dat de Mechelse zanger Louis Neefs opnam in de jaren 70.


K3 heeft de videoclip van hun nieuwe single 'Fata Morgana' gelost. “‘Fata Morgana’ is vrolijk, betoverend en past perfect bij de aankomende zomer”, klinkt het enthousiast bij Studio 100. Bekijk de videoclip hier.

K3-fans moeten deze zomer in de Proximus Pop-Up Arena zijn. Ze treden er op 21 juli en 12 augustus 4 keer op.


De Antwerpse stadsgids Carolien Krijnen heeft een wel heel speciale ontmoeting gehad. Ze raakte vrijdagavond op café aan de praat met twee mannen die de weg naar hun hotel kwijt waren. Die mannen bleken de drummer van Depeche Mode Christian Eigner en de kinesist van de band Peewee Willman te zijn. "Morgen spelen we in het Sportpaleis. Misschien heb je al eens van ons gehoord, de band heet Depeche Mode", klonk het bescheiden. De mannen trakteerden Carolien en haar vriendin op een drankje en zij begeleidde hen nadien netjes weer naar hun hotel.


Op 9 juni brengt André Hazes zijn nieuwe single uit. 'Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben' is de tweede single van zijn album 'Op Mijn Lijf Geschreven', dat later dit jaar uitkomt. Als het aan Hazes ligt, komt er elke maand een nummer van het album uit, maar dat heeft hij nog niet met zijn platenmaatschappij besproken. "Maar als jullie allemaal JA zeggen, kunnen we er niet omheen", schrijft hij op Instagram.

Wie André Hazes live aan het werk wil zien, kan op 25 augustus terecht in de Proximus Pop-Up Arena en op 16 december in Trixxo Theater Hasselt.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief