Jaap Reesema komt met een nieuwe collab. Dit keer slaat hij de handen in elkaar met de New Yorkse zanger Gavin DeGraw.

In het popnieuws aandacht voor Conan Gray, Justin Timberlake, Metejoor, Mustii en Gavin DeGraw

08.03.2024

De vangst is groot deze week. In het net een pak popnieuwtjes bij elkaar gevist door Lena.

We kennen Metejoor vooral van zijn eigen topnummers, maar wist je dat hij ook muziek schrijft voor andere erg getalenteerde artiesten? De jonge Maksim heeft deze week een nieuwe single ‘Leef Voor Jou’ uitgebracht. Deels geschreven door, je kan het al raden, Metejoor!

Binnenkort een duetje in het Sportpaleis?

— —

Kijk hem nou! Nog een nieuwtje over Metejoor. De vraag naar tickets is zo groot, dat het niet anders kan dan een tweede show aankondigen. Metejoor heeft al eerder in het Sportpaleis gestaan en dat doet hij nu weer gewoon opnieuw!

In het najaar van 2025 keert hij terug naar het Sportpaleis met een tweede optreden.

— —

Dacht je dat Ne-Yo als enige in de spotlight zou staan op zijn eigen show in Vorst Nationaal? Dan heb je dat mis. Een fan uit het publiek ging met alle aandacht lopen toen ze haar dansmoves boven haalde tijdens het voorprogramma. Ze kreeg zelfs een staande ovatie van het publiek! Bekijk de clip op hln.be.

— —

Jaap Reesema komt met een nieuwe collab. Dit keer slaat hij de handen in elkaar met de New Yorkse zanger Gavin DeGraw. Hun nieuwe nummer getiteld ‘Laat Me Nooit Meer Los’ | ‘Never Let Me Go’ is nu te beluisteren!

Jaap Reesema neemt een aantal goede vrienden mee naar zijn shows in de Lotto Arena op 30 en 31 maart 2024.


— —

Aan alle Heathers en Lonely Dancers: listen up! Conan Gray brengt in april zijn nieuwe album ‘Found Heaven’ uit. Een nieuw album betekent -uiteraard- ook een nieuwe tournee. Conan speelt in heel wat steden wereldwijd. Brussel kan hierbij zeker niet ontbreken.

Grijp je tickets voor 'Found Heaven On Tour', live in Vorst Nationaal!

Wil je je nog even voorbereiden? De nieuwe single van Conan Gray ‘Alley Rose’ is nu uit en overal te beluisteren. Binnenkort komt deze ook op het album 'Found Heaven’.

— —

Na enkele maanden komt Laura Lynn weer met nieuwe muziek. Ze vertelt zelf dat je wel eens aangenaam verrast zou kunnen zijn met haar nieuwe nummer. “Mijn nieuwe single ‘Onderaan’ heeft een stoerder kantje dan jullie misschien van mij gewoon zijn, maar dat mag ook eens, hé!”. Beluister het nieuwe, stoerdere liedje hier.

Laura Lynn is binnenkort te gast op Het Schlagerfestival in Trixxo Arena.

— —

Dat Justin Timberlake een Europese tournee heeft aangekondigd, is je waarschijnlijk niet zomaar voorbij gegaan. De vraag naar tickets is zo groot, dat hij nu enkele extra data heeft toegevoegd aan de ‘The Forget Tomorrow World Tour’. Ook het Sportpaleis krijgt hierbij een tweede show!

We gooien er nog extra goed nieuws bovenop! Timberlake komt met een nieuw album getiteld ‘Everything I Thought I Was’. Benieuwd of hij deze nieuwe nummers tijdens zijn tournee gaat spelen?

Op 3 en 4 augustus gaat het dak eraf met Justin Timberlake.

— —

Het grote nineties feest ‘I Love The 90’s’ wordt nu nóg groter. Dacht je dat de line-up al compleet was? Goed nieuws dan, want naast K’s Choice en de Vengaboys, staat ook Lasgo op de affiche.

Hét throwback feest van 2024 komt op 20 april naar Trixxo Arena Hasselt.

— —

Dat Mustii ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, was al eerder bekend. Zijn nummer ‘Before The Party’s Over’ maakt best veel kans om met de hoofdprijs naar huis te gaan. Volgens de bookmakers staat België op de vierde plaats van landen die kans maken om te winnen.

De bookmakers zijn alvast overtuigd, jij ook?
Dan kan je Mustii live aan het werk zien in Vorst Nationaal op 1 februari 2025

— —

Koreaanse boyband Tomorrow X Together komt met hun eerste release in 2024. Het gaat om hun zesde mini album getiteld ‘minisode: Tomorrow’. Nee, het is geen grapje, het album komt wel degelijk uit op 1 april. Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens het live-event waar de groep hun 5-jarige bestaan vierde.

TXT treedt samen met 5 andere K-popgroepen op tijdens Music Bank.

— —

De Waalse Helena was enkele maanden geleden nog volledig onbekend bij het publiek. Door haar deelname aan Star Academy heeft ze zich echter van haar talenten kunnen bewijzen. Ondertussen heeft de kandidate haar allereerste single ‘Aimée pour de vrai’ uitgebracht. De single ‘Aimée pour de vrai’ kan je hier beluisteren.

Star Academy vindt live plaats op het podium van Vorst Nationaal op 6 april.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief