De cast van Anubis houdt unieke reünie

Eerste special guest SingAlong is bekend: de cast van Anubis houdt unieke reünie!

03.10.2023

Onlangs kondigde Studio 100 de SingAlong aan, een grote show met Studio 100 hits in het Sportpaleis, met Gert Verhulst en James Cooke als ceremoniemeesters. Het wordt een onvergetelijke avond vol nostalgie, met heel wat verrassende special guests uit het Studio 100 verleden…

Een eerste special guest kunnen we nu al aankondigen: de cast van de immens populaire jeugdserie Anubis komt opnieuw samen, veertien jaar na de laatste aflevering!

De Nederlands-Vlaamse serie Het Huis Anubis was van 2006 tot 2009 op de televisie te zien. In totaal zijn er 404 afleveringen uitgezonden, die zo populair waren dat de serie in 2018 is herhaald. De populariteit van de serie leidde tot boeken, clipspecials, theatershows en twee bioscoopfilms.

Na veertien jaar worden Nienke Martens (Loek Beernink), Amber Rosenbergh (Iris Hesseling), Fabian Ruitenburg (Lucien van Geffen), Jeroen Cornelissen (Sven de Wijn), Mick Zeelenberg (Vincent Banić), Patricia Soeters (Vreneli van Helbergen) en Joyce van Bodegraven (Marieke Westenenk) herenigd:

‘We kijken met een grote glimlach terug op die periode,’ zegt Lucien van Geffen, die de rol van Fabian speelde. ‘De band onderling was heel goed. Alsof we een grote familie waren. Fantastisch dat we nu weer op het grote podium van Studio 100 mogen staan.’

Ook de Nederlandse fans zijn meer dan welkom! Afsluiten doen we met een spetterende set van DJ ‘Omdat het kan’.
Naast Anubis zullen nog andere special guests het feest compleet maken. Later meer nieuws!

Ondertussen werd ook een tweede show toegevoegd aan de Studio 100 SingAlong party! Je kan langskomen voor deze SingAlong in het Sportpaleis op 1 en 7 december 2023.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief