Familiemusical ‘Rapunzel’ ook dit najaar op de planken

22.03.2023

Sandrine Van Handenhoven is backing vocal bij Gustaph en voor ze helemaal in Eurovisiesongfestival-modus gaat, maakt de zangeres eerst nog dit weekend haar sprookjesdebuut als ‘heks’ in de familiemusical ‘Rapunzel’. Dit feestje voor jong en minder jong speelt opeenvolgend in Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent.

In aanloop naar de officiële première van zondag 26 maart in Stadsschouwburg Antwerpen, is er voor deze heerlijke productie alvast een leuke vooruitzicht. Het sprookjesachtige avontuur stopt namelijk niet na de doortocht eind april in Capitole Gent. Dit najaar zal 'Rapunzel' opnieuw neerstrijken in Trixxo Theater Hasselt (zaterdag 21 oktober), in Stadsschouwburg Antwerpen (woensdag 1 november) en in Capitole Gent (zaterdag 4 november).

De familiemusical ‘Rapunzel’ speelt in maart en april 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent. Dit najaar keert de voorstelling terug naar dezelfde locaties voor enkele extra shows.

Boek je voor 5 april 2023 je tickets voor de voorstellingen in het najaar, dan krijg je trouwens een gratis rang-upgrade cadeau.

Back to overview

Subscribe and receive our newsletter