Tinne Oltmans en Danny Dorland worden droomkoppel in 'Grease'

Tinne Oltmans en Danny Dorland worden droomkoppel in 'Grease'

17.05.2024

Op het plein voor Stadsschouwburg Antwerpen verzamelde zich gisteren de cast van de topmusical 'Grease'. De musical zal vanaf 12 september te zien zijn in de theaters van be•at.

Albert Verlinde brengt daar, ism Senf Theaterpartners, JK Theater en House of Entertainment presenteren een nieuwe, frisse versie van de onverwoestbare hitmusical 'Grease' in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. Wie in de huid mag kruipen van o.a. Rizzo, Kenickie, Miss Lynch, Vince Fontaine en wie het iconische droomkoppel Sandy & Danny zal vormen, was tot op heden een goed bewaard geheim, maar is sinds gisteren nu eindelijk bekend.

Tinne Oltmans en Danny Dorland gaan voor elkaar als Sandy & Danny

Zangeres en actrice Tinne Oltmans (o.a. jeugdserie 'Ghost Rockers', finaliste 'Steracteur Sterartiest', Lisa in de succesvolle telenovelle 'Lisa') wordt Sandy, het verlegen meisje dat zich transformeert tot een vamp. Na haar rol als Sophie in MAMMA MIA! (2020 – 2022), opnieuw een tot de verbeelding sprekende hoofdrol dus voor Tinne.

De stoere Danny met peperkoeken hart, waar Sandy hopeloos naar verlangt, wordt gespeeld door ... Danny. De sympathieke Danny Dorland, Nederlander maar in de armen gesloten en zowat geadopteerd door Vlaanderen na zijn rol als Scott in de zeer populaire hitreeks #LikeMe, mag zich opmaken om vol te gaan voor - en wie weet ook wel zwoele zomernachten met - zijn Sandy.

Grease staat garant voor een avond topamusement vol humor, sprankelende dans en heerlijke muziek. Het romantische verhaal van Sandy en Danny, en natuurlijk onsterfelijke hitsingles als 'You’re The One That I Want', 'Hopelessly Devoted To You', 'Summer Nights' en 'Sandy', doen het publiek nog steeds dromen.

Deze meeslepende feelgood klassieker wil je dan ook niet missen, dus let’s go together en bestel nu je tickets voor de musical 'Grease'.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief