De cast van Shrek de Musical werd op 10 april 2024 voorgesteld.

'Shrek de Musical' maakt volledige cast bekend

11.04.2024

Van Hoorne Studios heeft gisteren de volledige cast van 'Shrek de Musical' bekendgemaakt. De cast, met René van Kooten als Shrek en Linda Verstraten als Fiona, telt 24 acteurs, inclusief 6 kinderen. Tijdens de feestelijke presentatie kregen genodigden een exclusieve preview van de musical met een optreden van René van Kooten. Tickets voor 'Shrek de Musical' zijn meteen beschikbaar.

Bekende namen en nieuw talent

Naast René van Kooten en Linda Verstraten, maken ook Qshans Thode (Ezel) en Darren van der Lek (Heer Farquaad) deel uit van de cast. De overige rollen worden ingevuld door een mix van bekende namen en nieuw talent: Annefleur van den Berg, Marisa van der Meer, Valerie van Krimpen, Sem van der Hijden, Guus Boswinkel, Juliette van Tongeren, Boyd de Laat, Maxime Karsten, Karlijn van der Linde, Winter Twilt, Olivia Burleson, Isabelle Verhoeven, Joran Fokkens, Bart Mijnster en Bibi Stolze, Elin van der Hoeven, Elise-Lotte de Bree, Jill Kranenburg, Lauren Fuijkschot en Reske Marra in de rol van kleine Fiona.

Over 'Shrek de Musical'

Shrek de Musical is gebaseerd op de populaire DreamWorks animatiefilm en vertelt het verhaal van Shrek, een oger die zijn rust waardeert. Wanneer zijn moeras wordt overspoeld door sprookjesfiguren, gaat hij op avontuur om zijn domein terug te winnen. Onderweg ontmoet hij Ezel en Fiona, en beleeft hij een reis vol humor en onverwachte wendingen.

De 'Shrek De Musical' gaat in première op 20 oktober 2024 in Nederland en komt daarna ook naar Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Koop nu je tickets voor 'Shrek de Musical'.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief