Musicalproducent Deep Bridge biedt van 7 tot en met 13 december voordelige familie- en kiestickets voor haar musicals.

Extra voordelen voor jonge theaterbezoekers tijdens Kidsweek

07.12.2023

Nu de Sint weer naar Spanje is, neemt Deep Bridge zijn rol over. De musicalproducent deelt een hele week lang - tot en met 13 december - cadeautjes uit tijdens de Kidsweek.

Deep Bridge wil musical zo toegankelijk mogelijk maken en moedigt theaterbezoek met vrienden en in familie- of gezinsverband heel erg aan. Daarom wordt het hele jaar door ook bewust ingezet op voordelige family- en kidstickets.

Theater en musical zijn ervaringen die je moet kunnen delen, even weg van alle schermpjes samen een fijne namiddag of avond beleven. Deep Bridge wil jonge mensen naar het theater krijgen. In de aanloop naar de kerstvakantie wordt dat extra in de verf gezet tijdens de Kidsweek. Vooral de jonge theaterbezoekers en potentiële musicalsterren kunnen in de Kidsweek een aantal extra voordelen scoren.


'Rapunzel' - 1 + 1 gratis

Jong en oud kunnen zich vanaf 2 maart 2024 ook weer laten betoveren door 'heks' Sandrine Van Handenhoven en 'Rapunzel' Helle Vanderheyden. De bejubelde versie van het geliefde sprookje 'Rapunzel' keert voor een gelimiteerd aantal voorstellingen terug naar Antwerpen, Hasselt en Gent. Boek je tijdens de Kidsweek van 7 tot en met 13 december 2024 je ticket, dan krijg je er zomaar 1 gratis ticket bovenop!

Koop nu je tickets voor 'Rapunzel' tegen voordeeltarief.


'Peter Pan' - extra voordelig Familyticket

Vanaf 8 december 2024 presenteert Deep Bridge een eigen versie van het tijdloze verhaal van Peter Pan in Antwerpen, Gent en Hasselt. Dankzij het Peter Pan Familyticket kan je extra voordelig met je gezin naar deze heerlijke show. Tijdens de Kidsweek koop je het Familyticket éxtra voordelig. 4 tickets van categorie 1 aan de totale prijs van €176 ipv €215. Je betaalt dus gemiddeld €44 per ticket ipv €72,00 (standaard categorie 1 ticket). Niet aarzelen!

Ook voor ‘A Christmas Carol’ dat vanaf 14 december in de zalen speelt, is een voordelig Famityticket beschikbaar vanaf €195 (4 tickets van categorie 1)

Koop nu je Familytickets voor 'Peter Pan' aan voordelig tarief.
Koop nu je Familytickets voor 'A Christmas Carol' tegen voordeeltarief.


Kidstickets

Kinderen tot 14 jaar worden met open armen verwelkomd op de musicals voor volwassenen en genieten van de voorstellingen aan het verlaagde tarief van €27/€30 per ticket (tarief in weekends kan verschillen). Deze Kidstickets volgen dezelfde prijscategorie als de stoelen voor de volwassenen en kunnen alleen geboekt worden mits vergezeld door een volwassene.

Het aanbod is geldig op 'Hairspray' en 'MAMMA MIA'

Koop nu Kidsticket 'Hairspray'
Koop nu Kidsticket 'Mamma Mia!'

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief