Chris Van Tongelen maakt na 18 jaar eindelijk zijn comeback in de hoofdcast van de musical 'Mamma Mia!'.

Chris Van Tongelen maakt musical-comeback in 'MAMMA MIA!'

23.04.2024

Met Nathalie Meskens (Tanya), Els Dottermans (Rosie), Jan Schepens (Sam), Maike Boerdam (Donna), Helle Vanderheyden (Sophie) en Dorian Liveyns (Sky), was er in de hoofdcast van 'MAMMA MIA!' al zeker geen gebrek aan star quality. Daar wordt vandaag ook zanger en acteur Chris Van Tongelen aan toegevoegd.

Voor Regisseur Stany Crets, die ook opnieuw de rol van Bill zal vertolken, kan en mag het zoals algemeen geweten echter altijd nog dat tikkeltje meer zijn. Stany trok dus zijn stoute schoenen aan en wist, naast zijn veters, ook nog een verrassende (musical)ster te strikken voor het 'MAMMA MIA!'-feestje dat vanaf 22 maart 2025 opnieuw losbarst.

De rol van bankier Harry is namelijk weggelegd voor niemand minder dan Chris Van Tongelen. Chris, voor velen nu toch vooral bekend als lid van de driekoppige feestorkaan De Romeo's en/of door zijn rol als Bart Van den Bossche in 'Familie' (vtm), behoorde met hoofdrollen in gelauwerde musicals als 'Jesus Christ Superstar', 'Sneeuwwitje', 'Romeo & Julia', 'Assepoester', 'Gaudi', 'Dracula' en 'West Side Story' ook jarenlang tot de absolute top van de Belgische musicalwereld.

"Bijna 30 jaar na 'Chess', die andere ABBA-musical, eindelijk 'MAMMA MIA!'. Eindelijk terug thuiskomen!" - Chris Van Tongelen

Nu, bijna 18 jaar nadat hij Vince Fontaine speelde in 'Grease' (2007), maakt Chris eindelijk zijn comeback in de hoofdcast van een volwaardige musicalproductie.

Dompel je vanaf 22 maart 2025 mee onder in het warme Griekse bad van 'MAMMA MIA!' en kom in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt luidkeels meezingen met heerlijk ABBA-hits als ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief