Jervin Weckx, Jozefien Grossen en Lotte De Clerck zijn te zien in de musical 'Peter Pan' dit jaar.

Besties Lotte De Clerck en Jozefien Grossen samen in 'Peter Pan'

26.04.2024

Onlangs schitterden ze nog zij aan zij als BFF's Penny Pingleton en Tracy Turnblad in de heerlijke feelgood musical 'Hairspray'. En nu mogen ook 'real life besties' Lotte De Clerck en Jozefien Grossen zich al meteen opmaken om samen in een nieuw magisch avontuur te vliegen.

Vanaf 7 december 2024 presenteert Deep Bridge een volledig eigen musicalversie van het tijdloze verhaal van Peter Pan in Antwerpen, Gent en Hasselt. Lotte zal hierin gestalte geven aan de dromerige Wendy en Jozefien kruipt in de bijzondere huid/vacht van nanny/hond Nana.

Nog 'Hairspray'-geweld dat samen met Lotte en Jozefien naar Neverland vliegt, is de immer sympathieke energiebom Jervin Weckx. Na zijn sublieme dubbelrol als Mr. Pinky en Spritcer in 'Hairspray', mag Jervin zich in 'Peter Pan' helemaal smijten als Mr. Smee, eerste stuurman en rechterhand van Kapitein Haak.

Zowel Lotte, Jozefien als Jervin kijken enorm uit naar hun 'Peter Pan'-avontuur en staan te trappelen om deze tot de verbeelding sprekende reis aan te vatten:

Lotte De Clerck: "Ik kan niet wachten om in de magische wereld te stappen waar ik als kind zelf zo door werd betoverd!"

"Een kindermeisje spelen in 'Peter Pan'? Da's van den hond (lacht), maar laat die wondere wereld van elfjes, piraten en sprekende honden maar komen!", vult Jozefien Grossen aan.

Reis mee met Peter, de jongen die weigert ouder te worden. Van het magische elfenstof tot opwindende avonturen vol zwaardgevechten. Deze productie omarmt de kracht van verbeelding in al zijn glorie. In het magische universum van Peter Pan is alles mogelijk! Prachtige muziek, kleurrijke kostuums en adembenemende decors maken van 'Peter Pan' een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

“Sommigen onder ons blijven (gelukkig) altijd een beetje kind, anderen hebben hulp nodig. En daarom maken we theater. Daarom maken we Peter Pan”, besluit Stany Crets.

De musical 'Peter Pan' vindt plaats vanaf 6 december in Stadsschouwburg Antwerpen, op 11 en 12 januari in Capitole Gent en 18 en 19 januari in Trixxo Theater Hasselt.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief