Opera D'amore

za 12.10.2024

Ervaar de magie van opera in een nieuwe dimensie! Opera D'amore keert terug met een verbluffende voorstelling die 10 iconische operascènes combineert tot één avond vol passie en muziek.

Na het overweldigend succes in 2023, toen het publiek er geen genoeg van kon krijgen en de staande ovaties bleven komen, is Opera D'amore verheugd om dit jaar terug te keren naar Antwerpen/Gent met een nog boeiendere voorstelling.

Sluit je bij ons aan voor een betoverend evenement dat 10 iconische opera-acts en scènes uit 7 van 's werelds meest gevierde opera's samenbrengt in één buitengewone avond. Voel de golf van vreugde, de opwinding van het lachen en de warmte van liefde terwijl elke noot zich ontvouwt in deze visueel verbluffende viering van muziek en passie.

Beleef hartverwarmende liefdestaferelen, duetten, aria's en ouvertures van legendarische componisten zoals Verdi, Puccini en Bizet. Deze meesterwerken worden tot leven gebracht door wereldklasse zangers, begeleid door een live klassiek orkest, en versterkt door baanbrekende podiumtechnologie. Ervaar de magie van opera met vijf enorme LED-schermen die een virtuele 3D-omgeving in 4K-resolutie bieden, waardoor de kunst van opera wordt gemengd met cinematografische schittering en deze historische kunstvorm de 21e eeuw wordt ingekatapulteerd!

Met scènes uit geliefde opera's zoals:

  • Carmen

  • Rigoletto

  • Tosca

  • La Bohème

  • La Traviata

Opnieuw verteld door de uitzonderlijk getalenteerde heer Keneward Hill, die ons met wijsheid en inzicht door elk bedrijf zal leiden. Zijn verhaal onthult de complexe emoties en conflicten van liefde in elke scène, en biedt zowel een korte samenvatting als een dieper begrip van het zich ontvouwende drama.

Een unieke kans om verbinding te maken met de tijdloze wereld van de opera. Of je nu een doorgewinterde operaliefhebber bent of nieuw in de kunstvorm, deze show belooft een onvergetelijke reis door de passies die al eeuwenlang publiek bewegen.

Voel de vreugde, deel het gelach en word opnieuw verliefd bij Opera D'amore. Ervaar de magie die het publiek van vorig jaar in verwondering achterliet en die hen terug deed komen voor meer. Dit is niet zomaar een evenement, het is een ervaring die je niet mag missen.

za 12.10.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorOpera D'amore Ltd.

Ook in andere zalen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief