Noah Kahan en Hozier brengen samen 'Northern Attitude'

Noah Kahan en Hozier brengen samen 'Northern Attitude'

16.11.2023

Vorige maand nog dook Hozier onverwacht op tijdens een concert van Noah Kahan in Nashville. Beiden brachten het nummer 'Northern Attitude'. De fans reageerden enthousiast en vroegen om een studioversie.

Als je me kent, weet je dat deze samenwerking heel bijzonders en belangrijk voor me is. Ik zat altijd aan tafel met mijn gitaar en probeerde maar een fractie te vangen van de emotie en schoonheid die Hozier in elk nummer weet te vangen. Dat een van mijn helden dit nummer met mij zingt, is iets wat ik mijn kleinkinderen zal vertellen, of in ieder geval mijn volgende hond", grapte Noah Kahan.

"Dit nummer liet meteen een indruk op me achter toen ik het voor het eerst hoorde. Ik was er meteen weg van. Ik heb het grote genoegen gehad om Noah beter te leren kennen sinds we dit jaar voor het eerst samen zongen op het Iron Blossom Festival, en ik ben zo blij dat we samen deze versie van zijn prachtige nummer konden zingen."

Hozier speelt op 8 december 2023 een concert in Vorst Nationaal. Noah Kahan is op 26 februari te gast. Koop nu je tickets voor het concert Noah Kahan.

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief