Bart Peeters speelt ook op 10 en 11 december 2024 in de Lotto Arena.

Bart Peeters voegt nog eens 2 concerten toe in de Lotto Arena

20.12.2023

De verwachtingen van fans voor de nieuwe show van Bart Peeters Deluxe in 2024 in de Lotto Arena zijn duidelijk hooggespannen. Na de eerdere aankondiging van vijf extra data, voegt de populaire artiest nu nog eens twee extra concerten toe op 10 en 11 december. Dit om te voldoen aan de grote vraag naar tickets.

Op 24 januari krijgt Bart Peeters op de MIA’s een ‘Lifetime Achievement Award’ voor zijn muzikale carrière. Ook al is de prijs een bekroning van zijn carrière, het betekent zeker en vast niet het einde ervan. Zo staat hij volgend jaar al minstens negen keer (!) met een gloednieuwe Deluxe-concertenreeks in de Lotto Arena om zijn 65ste verjaardag te vieren en bracht hij onlangs de nieuwe single 'Gloednieuw begin' uit.

Bart Peeters zelf is enthousiast over wat het publiek kan verwachten: “De Ideale Mannen zullen er zeker bij zijn. Er zal ook wel eens een speciale gast langskomen, en de warmte van het koor was vorige keer zo overweldigend dat we dat op de één of andere manier toch weer zullen betrekken in de komende editie! ”

Koop nu je tickets voor Bart Peeters Deluxe.

(c) Foto Luc Cassiman

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief