Te voet, met de fiets of met de step

Slimme Kaart

Check op de Slimme Kaart van Slim Naar Antwerpen welke vervoersmiddelen zich op elk moment in de buurt van Stadsschouwburg Antwerpen bevinden.

Te voet

Woon of werk je op wandelafstand? Dan bereik je de Stadsschouwburg het makkelijkst te voet. Geen files, geen parkeerproblemen!

Met de fiets

De Stadsschouwburg beschikt niet over een eigen fietsenstalling, maar op het Theaterplein staan verschillende fietsenrekken waar je je fiets aan kan vastmaken.

Met een deelfiets

Heb je zelf geen fiets? Gebruik dan een deelfiets om naar de Stadsschouwburg te gaan. Er zijn verschillende opties:

Velo Antwerpen

Velo Antwerpen maakt gebruik van vaste stations waar je fietsen kan uitlenen en terugbrengen. Er zijn twee Velo-stations op wandelafstand van de Stadsschouwburg:

  • 037 — Theater (250 meter van de Stadsschouwburg)

  • 036 — Bourla (500 meter van de Stadsschouwburg)

Op de website en de app van Velo Antwerpen (te downloaden in de App Store of Play Store) kan je nakijken waar de stations zich precies bevinden en hoeveel fietsen er nog beschikbaar zijn.

Blue-bike

Aan alle treinstations in Antwerpen kan je terecht om een Blue-bike te ontlenen. Je dient de fiets binnen de 24 uur terug te brengen naar dezelfde plaats als waar je hem hebt opgehaald. Download de app in de App Store of Play Store.

Donkey Republic

De fietsen van Donkey Republic kan je op vaste locaties ophalen en daar ook weer afzetten. Ontgrendelen en vergrendelen gebeurt via te app (te downloaden in de App Store of Play Store).

Cargoroo

Cargoroo biedt elektrische bakfietsen aan die je met de app (te downloaden in de App Store of Play Store) kan ontgrendelen en meteen kan gebruiken. Je brengt de Cargoroo-bakfiets telkens terug naar de dropzone waar je hem ophaalde.

Velo Antwerpen

Met een deelstep

Met een elektrische deelstep geraak je vlot en snel naar de Stadsschouwburg. Deze steps werken allemaal volgens hetzelfde principe: je kan ze overal ontlenen en weer achterlaten. Ontgrendelen en weer inleveren doe je allemaal via de app.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief