Valery Meladze

Een Russische zanger met Georgische roots met fans over heel de wereld? Er zijn er niet veel die het hem nadoen. Valery Meladze maakte Russische popmuziek geliefd tot ver buiten de landsgrenzen.

Elk jaar groeit het aantal fans van Valery Meladze, dankzij zijn unieke stem en heldere charisma. Alles in zijn werk is zoals in het leven: passie en romantiek, tederheid en drama, vreugde en pijn bij verlies.

Al bijna dertig jaar geniet hij van de constante aandacht en liefde van de kijker. Elk van zijn liedjes is een verhaal op zich: 'Hoe mooi je bent vandaag', 'Ik kan niet leven zonder jou', 'Er is geen aantrekkingskracht meer' en nog veel meer.

Weinig muzikanten slagen erin de aandacht en liefde van het publiek zo lang en stevig vast te houden, maar Valery heeft een verbazingwekkende aantrekkingskracht. Samen met zijn oudere broer Konstantin - de auteur van al zijn liedjes - creëerde hij een speciale richting van moderne Russische populaire muziek. En in deze muziek kan je je onderdompelen tijdens zijn concert in Stadsschouwburg Antwerpen.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief