The Prime Orchestra

Rock Sympho Show 2024

di 01.10.2024

The Prime Orchestra vindt de grootste klassiekers van The Beatles, Deep Purple, Led Zeppelin en meer opnieuw uit. Hou je klaar voor pure muzikale adrenaline!

Het concert van The Prime Orchestra op 13 januari 2024 in Stadsschouwburg Antwerpen wordt uitgesteld tot 1 oktober 2024.

Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

Update 05.01.2024

-----

Dit verbluffende orkest bestaat intussen al 9 jaar en gaf in die periode zo’n 1000 concerten, die meer dan een miljoen toeschouwers lokten. Een uitbarsting van emoties, impressies, dynamisme en energie! 

Het nieuwe programma van de Rock Sympho Show 2024 pakt uit met legendarische rocknummers uit de 20ste en 21ste eeuw, in een originele herwerking door het vernieuwende crossoverorkest – Prime Orchestra!

Het nieuwe programma van de Rock Sympho Show 2024 zorgt 2 uur lang voor pure muzikale adrenaline, met 35 muzikanten en zangers op het podium!

Het orkest schittert in veelzijdigheid. De lichtshow en speciale effecten brengen het publiek in de stemming, op de tonen van populaire groepen als The Prodigy, Nirvana, The Beatles, Deep Purple, Led Zeppelin, Mr. Big, KISS, Queen, AC/DC, Metallica, Coldplay, Evanescence, en meer.

De enorme inzet en professionele instelling van het hele team van The Prime Orchestra liggen aan de basis van het succes van dit bijzondere publieksspektakel. De bezetting van dit orkest uit de 21ste eeuw wijkt al sterk af van de klassieke samenstelling: een rockgroep, zangers, een koor, strijkers, koperblazers en slagwerk, en zelfs live geluidseffecten van een dj – samen vormen ze één geheel.

Het resultaat: na 9 jaar en 20 programma’s speelde het orkest al meer dan 1000 concerten in volle zalen, over heel Europa en daarbuiten !

di 01.10.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorClassical Productions

Ook in andere zalen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief