Rock Sensation

The Contract

za 12.10.2024

Reis door de tijd met Rock Sensation! Herbeleef de gouden eeuw van rockmuziek in een spectaculaire show. Met iconische hits, getalenteerde artiesten, een klassiek orkest en verbluffende visuals.

Inspiratie gehaald uit het ware verhaal van rock-'n-roll! Deze epische saga over muzikanten die een deal met de duivel sloten, neemt je mee door de decennia om de meest iconische optredens in de rockmuziek live te aanschouwen. Beeld je in dat je terug in de tijd reist en de gouden eeuw van rockmuziek van dichtbij beleeft. Deze show is niet zomaar een concert, het is een poort die jouw muzikale dromen omzet in een levendige realiteit.

Spectaculaire cast en repertoire: 'Rock Sensation' beschikt over meer dan 30 getalenteerde artiesten, inclusief een klassiek orkest en een rockband van wereldklasse, aangevuld met uitzonderlijke zangers, acteurs en dansers. Dit krachtige ensemble combineert de grandeur van klassieke instrumenten met de rauwe energie van rock, wat resulteert in uitvoeringen die de oren én de ziel voeden.

Het verhaal ontvouwt zich door iconische liedjes van legendes zoals The Beatles, Led Zeppelin, The Rolling Stones, Queen, Nirvana, Linkin Park, Evanescence en vele anderen. Elk nummer is een schoolvoorbeeld van muzikaal vakmanschap, en voegt historische rijkdom toe.

State-of-the-art podiumtechnieken: duik in een visueel spektakel met uitgebreide interactieve LED-schermen en tijdperk-specifieke kostuums. Ga mee op een magische reis door de decennia, van de levendige jaren 60 tot de radicale jaren 2000. Ervaar de nalatenschap van rock op een manier die nog nooit eerder is gezien. 'Rock Sensation' is niet zomaar een show; het is een bruisende viering van de geschiedenis van rock, een essentiële ervaring voor elke muziekliefhebber.

za 12.10.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorOpera D'amore Ltd.

Ook in andere zalen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief