Metejoor 2024

Opgelet!

De concerten van Metejoor op 10 en 11 mei in Capitole Gent werden verplaatst naar respectievelijk 23 en 24 oktober. Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

Na de aftrap van zijn eerste soloconcerten in het Sportpaleis tekenen Joris en zijn band ook in 2024 present in ons theater voor een nieuwe reeks concerten.

Op een zucht van de aftrap van zijn eerste soloconcerten in het Sportpaleis en met zijn nieuw album ‘Joris’ en single “Eigen Schuld” op nummer 1 in de charts heeft Metejoor mooi nieuws. Ook in 2024 tekenen Joris en zijn band present in theaterzalen voor een nieuwe reeks concerten.

Tot een paar jaar geleden was Metejoor nog gewoon de enthousiaste leerkracht Joris Van Rossem uit Vosselaar. Ondertussen is hij ontzettend populair en al enkele jaren niet meer weg te denken uit de Vlaamse hitlijsten. In 2021 verscheen Metejoor’s debuutalbum met de monsterhits “1 Op Een Miljoen”, “Rendez-Vous”, “Ze Meent Het” en “Dit Is Wat Mijn Mama Zei”. Het album is intussen platina en al twee jaar aanwezig in de Ultratop Albums Top 200.

Sinds kort is er het tweede album ‘Joris’, een heel persoonlijke plaat. De leading track “Eigen Schuld” is een echte power ballad en gaat tot in het diepste van je ziel. Naast talloze nieuwe nummers staan op het album ook de hits “Wat Wil Je Van Mij” (een duet met de Nederlandse Hannah Mae), “Kijk Ons Nou” (met de Nederlandse rapper Snelle) en konden ook de Liefde Voor Muziek-tracks “Laat Ons Een Bloem” (waarmee Metejoor de zomer van 2023 inpakte) en “Schaduw” (een samenwerking met zijn zus Lisa) niet ontbreken op het nieuwe succesalbum. Single “Wat Wil Je Van Mij” scheert nog steeds hoge toppen. Intussen goed voor dubbel platina en daarmee één van zijn grootste hits in Vlaanderen.

Weldra vervult Metejoor zijn grote droom in het Sportpaleis. Daarna treffen we Joris met zijn band, alle hits én het nieuwe album in zalen doorheen Vlaanderen!

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Ook in andere zalen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief