Loreena McKennitt

The Visit – Revisited

Auteur, componist en multi-instrumentaliste Loreena McKennitt brengt dit voorjaar een eerbetoon aan haar succesalbum 'The Visit' dat in 1991 werd uitgebracht.

Auteur, componist en multi-instrumentaliste Loreena McKennitt is verheugd om de Europese tak van haar wereldtournee, The Visit - Revisited, aan te kondigen. Tijdens haar tournee doorheen Europa in het voorjaar van 2024 houdt ze halt in 10 landen voor een reeks van maar liefst 24 optredens. Loreena McKennitt concerteert op zaterdag 6 april in de Stadsschouwburg Antwerpen.

Tijdens haar briljante carrière wist Loreena ons altijd te boeien met haar unieke repertoire, geïnspireerd door Keltische muziek en afgekruid met vleugen pop, folk en wereldmuziek. Al snel verwierf ze wereldwijde bekendheid dankzij de exceptionele kwaliteit van haar werken en uitvoeringen. Wereldwijd verkocht ze meer dan 14 miljoen albums, rijfde ze gouden en platina platen binnen en won ze talloze prijzen in alle uithoeken van de wereld. Dankzij haar genereus talent en haar grote internationale fanbase krijgt haar muziek een nog krachtigere dimensie op het podium.

Deze tour is een eerbetoon aan haar succesalbum 'The Visit', dat in 1991 in Canada en in 1992 internationaal werd uitgebracht. De heruitgave in 2021, ‘The Visit: The Definitive Edition’, werd het jaar daarop gevolgd door een dozijn optredens in Canada. Na het vieren van de 30e verjaardag van dit iconisch werk in haar geboorteland, zet Loreena McKennitt haar zegetocht voort met deze nieuwe tournee. Ze wordt daarbij begeleid door Caroline Lavelle (cello), Brian Hughes (gitaar), Hugh Marsh (viool) en Dudley Phillips (bas). Mis het niet!

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief