Guga Baul & Jonas Van Thielen

Badje Vol Met Stroop XXL

‘Badje vol met Stroop’ van Guga Baul en Jonas Van Thielen is een eerbetoon aan de iconische Urbanus-films ‘Hector’ en ‘Koko Flanel’ en de popcultuur van de jaren 80 en 90. Nu in een XXL-versie!

Voor het tweede seizoen op rij kan je momenteel gaan kijken naar ‘Badje vol met stroop’, de humoristische ode van Guga Baul en Jonas Van Thielen aan de Urbanusfilms ‘Hector’ en ‘Koko Flanel’. Met die twee iconische films als kapstok slepen ze je mee langs hun favoriete Vlaamse fictie van de jaren 80 en 90.

Guga pakt uit met een parade aan trefzekere imitaties en meester-verteller Jonas sleurt je mee in het verhaal. Aan het begin van elke show krijgt het publiek altijd de keuze: kijken we naar het verhaal rond Hector, of dat rond Koko Flanel? Voor wie al kwam kijken en niet geloofde dat er effectief twee verschillende shows zijn gemaakt, komt nu de bevestiging: jazeker!

En om dat te bewijzen, en ook om mensen van hun keuzestress te verlossen, kan je in de lente van 2024 uitzonderlijk naar de complete versie komen kijken. Dan spelen Guga en Jonas de twee shows integraal op één avond. 

Het zijn meteen de allerlaatste shows van ‘Badje vol met stroop’, daarna is de tournee definitief gedaan. Alles of niets dus!

Guga Baúl wint 'De Slimste Mens'

Guga Baúl wint 'De Slimste Mens'.

Guga Baúl won gisteren de finale gewonnen van 'De Slimste Mens 2023'. In het finalepel nam hij het op tegen zangeres Charlotte Adigéry en VRT-weervrouw Jacotte Brokken.

Lees verder

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief