Deva Premal & Miten

Dompel je onder in een bad van mantra en meditatie tijdens de Deva Premal & Miten show. Geweldige muziek, warme, open harten en stemmen die heerlijk meezingen.

Met een hoop nieuwe inspiratie en een selectie van nieuwe en oude klassiekers, waaronder uiteraard de Gayatri Mantra, de Moola Mantra, So Much Magnificence, Rain of Blessings, Tara Mangalartha Mantra... en vele andere songs van hun best-selling album, TIMELESS, zijn de Grammy genomineerde Deva Premal & Miten “back on the road”.

Samen met de Temple Band, brengen Deva en Miten een avond vol heerlijke muziek, warme, open harten, stemmen die heerlijk meezingen en een absolute onderdompeling in een bad van mantra en meditatie.

"...I have loved Deva and Miten's recorded music for many years, but experiencing them 'live' is another dimension.." A. Munich

"...The most beautiful concert of my life..." Vk london

"...Unbelievable night - the mantras, the songs, the love ..." I.P. Paris

Deva: "Tijdens onze voorbije Europese “Timeless” tournee voelden wij hoe diep en volledig onze zielen werden gevoed door het weer verbinden met vrienden van over heel de wereld, het weer naar boven komen uit de duisternis van de lockdown om in een gevoel van zaligheid weer samen te zijn. Verbonden in de magie van chanten, zingen en mediteren.
Wij komen weer samen, verbinden ons in dankbaarheid voor het hogere – om onze uitdagingen in dit leven te vieren en te herrijzen boven alle turbulentie.”
“Dit is echt het moment om onze stemmen te verheffen in vreugde, in verbinding, in een viering van het leven.”

Miten: "Voor Deva en mezelf, dit is ons levensbloed, dit stroomt door onze aderen en het is het verlangen naar menselijk contact, menselijke aanraking dat ons weer op pad doet gaan. Het is een samenkomen van de Tribes – een reunie van gelijkgestemden!”

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief