Carmina Burana

Vanaf za 03.05.2025

Carmina Burana: een adembenemend meesterwerk met 135 artiesten op het podium! Beleef passie, kracht en grandeur in een unieke enscenering met koor, orkest en dans.

Prima Donna Events presenteert 'Carmina Burana' in een grandioze enscenering met koor, orkest en dans. Het meersterwerk van Carl Orff, met meer dan 135 artiesten op scène! Betreed de majestueuze wereld van 'Carmina Burana' waar passie, kracht en grandeur samenkomen.

Prima Donna Events presenteert het meesterwerk van Carl Orff in een grandioze enscenering met maar liefst 135 artiesten op scène! Ervaar een indrukwekkend totaalspektakel waar alle kunstdisciplines samenkomen: krachtige choreografieën, indrukwekkende koorpartijen, ijzersterke solisten en een fantastisch live symfonisch orkest.
 
Bereid je voor op een groots en meeslepend schouwspel in een regie en choreografie van Gerard Mosterd. 'Carmina Burana' is meer dan een voorstelling, het is een epische reis doorheen tijdloze thema's van liefde, lot en verlangen!

Ervaar de ongeëvenaarde kracht van Carmina Burana in een spectaculaire uitvoering die de grenzen van kunst en emotie overstijgt.

Vanaf za 03.05.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorPrima Donna Events

Ook in andere zalen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief