Black Swan

De balletvoorstelling 'Black Swan' dompelt je onder in een visueel spektakel vol emotie, spectaculaire kostuums en prachtige choreografieën.

'Black Swan': het ongekende verhaal achter Het Zwanenmeer! Een niet te missen spektakel voor alle liefhebbers van ballet, dans en emotie. Tijdens deze allereerste voorstelling dompelt 'Black Swan' je onder in de betoverende wereld van Tsjaikovski. Een verbazingwekkende show die het verhaal achter het beroemde 'Zwanenmeer'-ballet heruitvindt.

Deze fascinerende productie wordt vertolkt door de prestigieuze Szeged Contemporary Dance Company, die met haar vernieuwende aanpak en virtuoze dansers de internationale bühnes heeft veroverd.

Naar dit gloednieuwe geesteskind van de bekende choreograaf Tamás Juronics, die na tal van internationale prijzen onlangs nog de KOSSUTH 2023-prijs kon toevoegen aan zijn palmares, wordt nu al halsreikend uitgekeken in steden overal ter wereld.

'Black Swan' verlegt de grenzen van het ballet om de toeschouwer een uitzonderlijke visuele en emotionele ervaring te bieden. De meesterlijke scenografie en de spectaculaire kostuums creëren een beklijvende visuele wereld, die het publiek meeneemt naar een tijdloos universum dat wordt bekeken vanuit een gedurfd en eigentijds perspectief.

'Black Swan' is veel meer dan een ballet, het is een overrompelende ervaring die de grenzen van de artistieke creativiteit verlegt. Ontdek het spektakel dat je meevoert voorbij de grenzen van tijd en ruimte, waar dans en muziek samensmelten tot een weergaloze artistieke ervaring.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Ook in andere zalen

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief