Alyssa Edwards

Becoming Alyssa, The Life Story Of A Traveling Queen

Het optreden van Alyssa Edwards in Stadsschouwburg Antwerpen is geannuleerd.

Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

Update 17.01.2024

-----

Eindelijk komt dé dragsensatie Alyssa Edwards naar deze kant van de oceaan: op 2 juni staat ze met haar veelgeprezen one-diva show in de Stadsschouwburg in Antwerpen. 

Van Mesquite, Texas tot podia over heel de wereld: het leven van Justin Dwayne Lee Johnson (beter bekend als Alyssa Edwards) is een regelrecht spektakel. Voor zijn televisiedebuut in het vijfde seizoen van de Emmy-Award winnende televisieshow 'RuPaul's Drag Race' was Johnson een begenadigd dansinstructeur en een volleerd performer in de dragwereld. Al snel werd hij een fan-favorite en benoemde The Times Alyssa Edwards tot "sickening queen supreme”.

Van RuPaul's Drag Race tot haar webserie 'Alyssa's Secret', haar eigen Netflix-reeks 'Dancing Queen' en 'America's Got Talent': 'Becoming Alyssa' is een episch, must-see, tell-all, dance-all verhaal over haar jeugd, haar buitengewone dragcarrière en de ongelooflijke reis naar het vinden van de liefde.

Met de epic must-see show 'Becoming Alyssa, The Life Story Of A Traveling Queen’', komt de dragperformer op 2 juni naar Antwerpen. 

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief