Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Opgelet! Raadpleeg de coronamaatregelen die worden genomen om de gezondheid en veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten te garanderen.

LEES MEER OVER DE CORONAMAATREGELENVEELGESTELDE VRAGEN

Naar je plaats in Stadsschouwburg Antwerpen

Plaatsen voor bezoekers met een beperking

Bezoekers met een beperking kunnen gebruikmaken van de lift. Er zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleider.

Stadsschouwburg Antwerpen beschikt over een ringleiding voor slechthorenden. Die bevindt zich op de parterre vanaf rij 7 t/m rij 24, inclusief zijblokken. De frequentie is stand ‘T’.

Wil je plaatsen voor rolstoelgebruikers of voor slechthorenden, reserveer dan telefonisch bij Tele Ticket Service op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34). Vermeld duidelijk dat je je in een rolstoel verplaatst of dat je slechthorend bent. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen. Of mail naar service@teleticketservice.com.. Naar je plaats in Stadsschouwburg Antwerpen

Toegang

Alle bezoekers komen Stadsschouwburg Antwerpen binnen via de hoofdingang. Om het binnengaan in de zaal zelf vlot te laten verlopen en de controle te vereenvoudigen, dringen we erop aan dat iedere bezoeker zijn/haar eigen toegangskaart in de hand heeft. Er staan overal medewerkers om je naar je plaatsen te begeleiden.

Het zaalplan geeft enkel en alleen weer waar de theaterstoelen gesitueerd zijn. Dit plan heeft niets te maken met de verschillende prijscategorieën die bij een evenement van toepassing zijn. Elke organisator beslist zelf aan welke plaatsen hij welke prijs toekent.

Download het zaalplan (pdf)