Jaap Reesema

Laat Me Nooit Meer Los

vr 25.10.2024

Na uitverkochte concerten in de Lotto Arena keert Jaap Reesema terug naar de Vlaamse theaters. Met zijn warme stem en mix van ballads en uptempo songs zal hij voor een onvergetelijke avond zorgen!

Na zijn indrukwekkende passages in VTM’s ‘Liefde voor Muziek’ (solo en met Regi) en uitverkochte shows in de Lotto Arena en Stadsschouwburg Antwerpen komt Jaap dit najaar opnieuw naar de Vlaamse theaters!

Het is overduidelijk dat de Vlaamse fans Jaap Reesema in hun harten hebben gesloten. Dat bewijzen zijn twee uitverkochte concerten in de Lotto Arena en een uitverkocht theaterconcert in Antwerpen afgelopen september.

De Nederlander met de warme en herkenbare stem weet duidelijk de perfecte balans te vinden tussen prachtige ballads en uptempo songs. Die brengt hij dit najaar met zijn liveband in Stadsschouwburg Antwerpen (25 oktober), Concertgebouw Brugge (15 november), Capitole Gent (13 december) en Trixxo Theater Hasselt (14 december).

Met onder andere ‘Kom wat dichterbij’, ‘Ellie’ (met Regi), ‘Nu wij niet meer praten (met Pommelien), ‘Code rood’ (met Lea Rue) en ‘Mijn kleine presidentje’ heeft hij al een behoorlijk aantal hits op zijn naam staan.Velen daarvan staan op zijn laatste album ‘Als je voor me staat’ die nog een paar andere parels omvat zoals bijvoorbeeld het prachtige ‘Met ogen open’ en ‘Alles komt goed’.

-----

Tickets: 25 euro - 32,50 euro - 40 euro - 50 euro

Ontmoet Jaap Reesema

Ontmoet Jaap Reesema in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent of Trixxo Theater Hasselt.

Altijd al 'n keer Jaap Reesema willen ontmoeten? Hier is je kans. 😉

Kom meer te weten over de meet & greet met Jaap Reesema.

vr 25.10.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorPSE Belgium

Ook in andere zalen

venues.groups.name

Kom je met een groep van 20 of meer personen? Dan kan je voor deze show genieten van een aantrekkelijk voordeel.
Contacteer ons voor meer informatie en om tickets voor je groep te kopen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief