Grease

Vanaf do 12.09.2024

De tijdloze musical ‘Grease’ komt naar ons theater, mét Vlaamse cast! Dans en zing luidkeels mee met klassiekers als ‘You’re The One That I Want’ en ‘Summer Nights’.

In september 2024 brengt Albert Verlinde ism Senf Theaterpartners, Jaco Kaasschieter en House of Entertainment een nieuwe, frisse musicalversie van de geliefde feelgood klassieker ‘Grease’ – mét Vlaamse hoofdcast – op de planken in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. 

Hoewel de originele versie van Jim Jacobs (tekst) en Warren Casey (muziek) al dateert van 1972, en de iconische film met John Travolta en de betreurde Olivia Newton-John uitkwam in 1978, is 'Grease' nog altijd een absolute publiekslieveling. Het romantische verhaal van Sandy en Danny, en natuurlijk onsterfelijke hitsingles als You’re The One That I Want, Hopelessly Devoted To You, Summer Nights en Sandy, doen het publiek nog steeds dromen. 

Het verhaal

‘Grease’ vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

‘Grease' staat garant voor een avond topamusement vol humor, sprankelende dans en heerlijke muziek. Deze show wil je niet missen, dus Let’s go together en beleef deze meeslepende feelgood klassieker live in het theater!

“Ik kijk enorm uit naar de voorstellingen in Vlaanderen en verheug me nu al op de zoektocht naar het Vlaamse talent dat mag schitteren in deze productie. ‘Grease’ is voor een jonge generatie altijd weer een gouden kans om hun talenten aan het publiek  te presenteren.”

- Albert Verlinde, producent -

Vanaf do 12.09.2024Timing volgt

Tickets

 • Officiële tickets
 • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorHouse of Entertainment

Ook in andere zalen

 • Capitole Gent
  • vr04.10.2024
  • za05.10.2024
  • zo06.10.2024
  Tickets
 • Trixxo Theater
  • vr11.10.2024
  • za12.10.2024
  • zo13.10.2024
  Tickets
venues.groups.name

Kom je met een groep van 20 of meer personen? Dan kan je voor deze show genieten van een aantrekkelijk voordeel.
Contacteer ons voor meer informatie en om tickets voor je groep te kopen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief