Şivan Perwer

zo 02.06.2024

Koerdische legende Şivan Perwer viert 5 decennia! Mis dit exclusieve optreden niet. Ervaar de kracht van zijn stem en muziek.

Welkom bij een uniek en onvergetelijk eerbetoon aan de Koerdische zanglegende Şivan Perwers vijf decennia op het podium! Şivan Perwer, geboren op 23 december 1955 in Siverek, Turkije, is een briljante Koerdische dichter, liedjesschrijver en performer die niet alleen zijn stempel heeft gedrukt op de muziekgeschiedenis, maar ook zielen over de hele wereld heeft geraakt.

Dit exclusieve optreden is een viering van Şivan Perwers passie, cultuur en zijn diepe worteling in het Koerdische erfgoed. Met zijn meesterlijke beheersing van het luitachtige instrument tembûr en meer dan vijfentwintig prachtige albums in zijn carrière, nodigt hij je uit om mee te vieren en een muzikale reis te beleven die verder gaat dan alleen noten. Vier samen met ons een zanger wiens elk woord een brug is naar gevoelens en ervaringen.

Door de jaren heen heeft Şivan Perwer niet alleen zijn stempel gedrukt op de muziekwereld, maar ook mensen over de grenzen heen geïnspireerd en ontroerd. Dit unieke optreden is niet alleen een eerbetoon aan een legendarische artiest, maar ook een kans voor jou om deel uit te maken van de kunstgeschiedenis. Ervaar de kracht van de stem van muziek, de slag van de vleugels van cultuur en een reis door een emotioneel geladen verhaal.

zo 02.06.2024Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorDKDR Productions Management

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief