Remembering Elvis, A Night In Vegas

‘A Night In Vegas’ is een complete en unieke Elvis-ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Boek nu je tickets!

De 4 allerbeste Elvis Tribute Artists van overal ter wereld, presenteren de gevoeligste Elvis ballads en de meest opzwepende Elvis rock en roll tijdens de ‘A Night In Vegas’ theatershow in de prachtige Stadsschouwburg.

En hoe! In 2019 werd Arron Walker, uit Engeland, bekroond tot Europees kampioen. Ook bezocht hij in dat jaar voor het eerst de VS om deel te nemen aan het Lone Star Elvis Festival in Dallas, TX. Als nieuwkomer in de ETA World maakte hij niet alleen indruk op het publiek, hij haalde ook de finale. Vanaf die tijd is zijn carrière in een sneltreinvaart gegaan.

Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis uit Malta moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot zijn onweerstaanbare gezichtsuitdrukkingen. Elvis Master Champion,  European Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Ciaran Houlihan is een multi-award winnende Elvis Tribute Artist uit Dublin, Ierland. Hij voert zijn eerbetoon aan Elvis al meer dan 14 jaar uit en is binnen die tijd bekroond met vele onderscheidingen en won hij wereldwijd talloze voltooiingen. Zijn gouden stem word gezien als degene die ‘The King’ het meest evenaart.

Het grote jonge talent Emilio Santoro uit Engeland met een, nu al, enorme prijzenkast, die o.a. in 2022 bekroond werd tot Europees- én wereldkampioen is onderhand bekend over de hele wereld. Zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ ging de wereld over waarbij hij de jury wegblies en vierde werd.

Deze 4 wereldsterren worden ook nu weer begeleid door de uit Wales komende en legendarische 10-koppige Graceland Band met achtergrondzangeressen Mills and Boone. Zij laten al jarenlang de meest getalenteerde Elvis Tribute Artists tot grote hoogte stijgen op de verschillende podia ter wereld.

‘A Night In Vegas’ is een complete en unieke Elvis-ervaring die in Europa zijn gelijke niet kent. Verlies jezelf in een wereld van ‘Unchained Melody’ en ‘Burning Love’. Heerlijk om alles nog eens opnieuw te beleven en om er vooral geen moment van te missen. Dus, trek aan die blue suede shoes! En op naar Antwerpen!

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief