Exclusieve voordelen

Leuk dat jij je bezoek wil uitbreiden met een be•at VIP Experience! Dit mag je allemaal verwachten.

Viptickets

In je be•at VIP account kan je de vip- en parkeertickets terugvinden. Daarop staat alle praktische informatie, zoals waar de parking en de ingang zich bevinden en om hoe laat je wordt verwacht.

Vipparking

In je be•at VIP Experience is een parkeerplaats inbegrepen.

Kom je met 2 tot 4 personen? Dan heb je recht op 1 parkeerplaats.
Kom je met 5 tot 8 personen? Dan heb je recht op 2 parkeerplaatsen.
Kom je met 9 tot 12 personen? Dan heb je recht op 3 parkeerplaatsen.

We gebruiken de parking die het best bereikbaar is en het snelst toegang geeft tot de vipruimte waar de be•at VIP Experience doorgaat.

Opgelet! Door omstandigheden, zoals bij grote producties of ingrijpende wegenwerken op of rond de site, maken we uitzonderlijk gebruik van een iets verder gelegen parking. In dat geval voorzien we een shuttledienst naar de zaal.

Viptoegang

Je bent welkom vanaf 2 uur voor de start van de show, tenzij anders vermeld. Je wordt onthaald door onze medewerkers die je verder begeleiden naar je plaatsen in de vipruimte.
We voorzien voor elke reservering een gepersonaliseerde tafel of loge. Bij een bestelling van 1 of 2 tickets behouden we ons het recht voor om meerdere reservaties aan 1 tafel te verzamelen. Vanaf 20 personen voorzien we tafels in een afgebakende zone.

Lekker eten en drinken

Het cateringaanbod varieert per evenement. In de vipruimte zijn er dranken naar believen: water, een ruim assortiment frisdrank en (schuim)wijnen.

Je kan je in alle rust aan tafel laten bedienen door ons personeel. Het eten wordt doorgaans geserveerd in buffetvorm. Onze kelners geven een seintje wanneer het buffet geopend is. In de maaltijdvervangende be•at VIP Experience voorziet onze cateraar telkens een vis-, vlees- en vegetarisch hoofdgerecht.

Uitstekende zitplaatsen

In de zaal zit je altijd op de duurste plaatsen, tenzij anders vermeld.

Bewaakte vestiaire

In de vipruimte maak je gratis gebruik van de vestiaire en de toiletten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief