Bezoekers met specifieke noden

Algemeen

Heb je extra assistentie nodig of ben je een rolstoelgebruiker, kom dan ten laatste 40 minuten voor aanvang van het evenement naar de zaal. Op die manier kunnen we jou de best mogelijke manier verder helpen.

Alle zalen van be•at zijn voorzien op de ontvangst van personen met specifieke noden. We willen je zo goed mogelijk opvangen en in de beste omstandigheden laten genieten van een concert of show.

Reserveer je plaatsen telefonisch of neem contact op via het contactformulier. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen.

Spreek gerust de vrijwilligers aan bij het binnenkomen van de Stadsschouwburg Antwerpen. Zij begeleiden je graag naar je plaats in de zaal.

Dove en slechthorende personen

Stadsschouwburg Antwerpen beschikt over een ringleiding voor slechthorenden. Die bevindt zich op de parterre vanaf rij 7 t/m rij 24, inclusief zijblokken. De frequentie is stand ‘T’.

Blinde en slechtziende personen

Wil je met een blindengeleidehond een evenement bijwonen, gelieve dan hierover contact op te nemen.

Rolstoelgebruikers

Bezoekers met een beperkte mobiliteit kunnen gebruikmaken van de lift. Er zijn plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleider. Deze plaatsen zijn, zoals die van alle andere prijscategorieën, beperkt in aantal. Snel zijn is dus altijd de boodschap. Er is per rolstoelgebruiker plaats voorzien voor één begeleider. Tele Ticket Service gaat met plezier voor je na of uitzonderingen mogelijk zijn om bijvoorbeeld families samen te plaatsen, maar jammer genoeg (en zeker voor grotere groepen) is dat niét altijd mogelijk.

Parkeerplaatsen voor houders met een EU-parkeerkaart voor mindervaliden

Interparking Stadsschouwburg beschikt over 4 parkeerplaatsen voor houders van een EU-parkeerkaart voor mindervaliden. Deze bevinden zich bij de uitgang, uiterst links vooraan in de parking. Via een lichte helling raak je met de rolstoel bij de Stadsschouwburg.

In de buurt heeft Interparking Horta 5 parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking.
Parking Arenberg telt er 2.

Ben je tijdelijk minder mobiel?

Ben je tijdelijk minder mobiel door een ongeval of een ingreep en heb je geen EU-parkeerkaart voor mindervaliden, neem dan op voorhand hierover contact op.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief