Afficher ce site en français | View this website in English

Thank You for the Music The ABBA Story

Dit evenement is afgelopen.

Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. The ABBA Story in Stadsschouwburg Antwerpen, initieel voorzien op 23 april 2021, wordt uitgesteld naar een latere datum.

Zodra de datum bekend is, brengen we jou daarvan via e-mail op de hoogte.

Voor updates en verder nieuws kan je terecht op de website van Tele Ticket Service.

Update 21.04.2021

——-

Het schitterende spektakel Thank You For The Music – The ABBA Story, met internationale topcast, reist zowat heel Europa rond. Ook in ons land is de muzikale live show een groot succes. Na drie Belgische stops in 2019, keert de productie volgend jaar terug, op vrijdag 23 april in de Antwerpse Stadsschouwburg. Tickets voor die show zijn nu beschikbaar!

Het Engelstalige spektakel brengt de grootste hits van Agnetha, Anni-Frid, Benny en Björn tot leven. “Waterloo”, “Mamma Mia”, “Take A Chance On Me”, “Money, Money, Money”, “Dancing Queen”, “Thank You For The Music” en alle andere onvergetelijke ABBA-songs, gebracht door artiesten die niet alleen verbazingwekkend hard lijken op de originele line-up, maar ook in staat zijn om hun sound met een doorgedreven perfectie te reproduceren. Een terugblik op een onvergetelijk stukje muziekgeschiedenis, met een muzikaal en visueel erg hoogstaande productie. Niet te missen!

Tickets : 32,48, 50,40, 61,60 en 77,28 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 23.04.2021

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Thank You for the Music - The ABBA Story" wordt georganiseerd door Live Nation