Afficher ce site en français | View this website in English

John Bishop

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht om de voorstelling van John Bishop, initieel voorzien op 3 oktober 2020 en vervolgens uitgesteld naar 1 november 2021, opnieuw te verplaatsen. De voorstelling zal nu plaatsvinden op dinsdag 17 mei 2022.

Ticketkopers worden hiervan persoonlijk via mail op de hoogte gebracht.

Update 18.06.2021

——-

De Britse comedian John Bishop komt voor een beperkt aantal stand-up shows naar het Europese vasteland. Hij is onder meer ook te gast in Stadsschouwburg Antwerpen.

Na zijn veelgeprezen uitverkochte UK tours ‘Winging It’, ‘Supersonic’, ‘Rollercoaster’ en ‘Sunshine’ kan John Bishop niet wachten om je met zijn warme, relaxte humor te entertainen.

John Bishop is naast stand-upcomedian trouwens ook een succesvol televisiemaker. Je kent hem misschien van programma’s als ‘John Bishop’s Ireland’ (ITV1), ‘John Bishop’s Australia’ (BBC1), ‘John Bishop’s Britain’ (BBC1); John Bishop’s Only Joking’ (Sky1); ‘The John Bishop Show’ (BBC1); ‘The John Bishop Christmas Show’ (BBC1) en ‘John Bishop’s Gorilla Adventure’ (ITV1).

Tickets : 34 euro
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

ma 01.11.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:30

Stadsschouwburg Antwerpen

verplaatst

Tele Ticket Service

di 17.05.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:30

Stadsschouwburg Antwerpen

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"John Bishop" wordt georganiseerd door Live Comedy