Afficher ce site en français | View this website in English

Queen - The Music

Dit evenement is afgelopen.

Dit evenement wordt verplaatst van 13 juni 2020 naar zondag 25 april 2021. De locatie blijft dezelfde. Ticketkopers worden via e-mail op de hoogte gebracht.

De uitbraak van het coronavirus steekt stokken in de wielen van het huidige concertseizoen. Alhoewel de voorlopige einddatum van de strenge maatregelen op 5 april staat, wordt het dag na dag waarschijnlijker dat concerten ook daarna niet meteen zullen kunnen doorgaan. We nemen dan ook het zekere voor het onzekere.

Show met de grootste hits van een van de grootste bands ooit met vier ijzersterke vocalisten

In de theatershow QUEEN – The Music staat de muziek van deze muzikale kunstenaars volledig centraal. Een negenkoppige band met vier (!) topvocalisten (twee dames en twee heren) brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie!

QUEEN – The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken en bevat veel nieuwe én verrassende uitvoeringen van het ijzersterke Queen-repertoire.

Cindy Oudshoorn (Kayak en Symfo Classics), Timothy Drake (de beste Freddie Mercury-vertolker van Nederland), Michelle Splietelhof én Kristian Salisbury zijn de leadvocalisten.

Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen, die met haar ongelofelijke gelijkenis, zowel qua uiterlijk als qua stem, de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische ‘Barcelona’.

Met tientallen hits in de jaren 70, 80 en 90 is Queen een van de succesvolste popgroepen in de geschiedenis. De band staat bekend om de muzikale veelzijdigheid, de gelaagde arrangementen, harmonieën en de krachtige live-optredens. Het optreden tijdens Live Aid in 1985 werd verkozen tot het beste live-optreden aller tijden!

In QUEEN – The Music komen alle grote hits voorbij, zoals ‘I Want It All’, ‘Play The Game’, ‘I Want To Break Free’, ‘Somebody To Love’, ‘Another One Bites The Dust’, ‘We Are The Champions’, ‘We Will Rock You’, ‘The Show Must Go On’, ‘Don’t Stop Me Now’ en natuurlijk ‘Bohemian Rhapsody’!

QUEEN – The Music brengt je een avond Queen zoals je nooit eerder hebt beleefd!

Kaarten kosten 38 en 48 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 13.06.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Queen - The Music" wordt georganiseerd door House of Entertaiment