Afficher ce site en français | View this website in English

Juf Roos gaat op vakantie

Dit evenement is afgelopen.

De voorstelling van Juf Roos wordt uitgesteld naar een latere datum.

Meer informatie van de organisator volgt zo snel mogelijk.

—-

Juf Roos is de YouTube-hit van het jaar. In dit oer-Hollandse YouTube-programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen ze de allerleukste liedjes, die ook ouders, opa’s en oma’s nog kennen uit hun kindertijd. Logisch dus dat alle peuters en kleuters fan zijn en Juf Roos en Gijs in hun hart hebben gesloten. En nu komen Juf Roos en Gijs voor het eerst naar het theater voor een doldwaas avontuur!

Juf Roos wil graag op vakantie en Gijs vindt onderweg een weggelopen hondje. Ze komen uit op de boerderij van tante Tulp. Maar waar is tante Tulp toch?

In dit nieuwe theateravontuur worden de kinderen en hun ouders steeds betrokken om mee te doen met de voorstelling. Samen met Juf Roos en Gijs brengen zij het avontuur tot een goed einde. Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs.

Kaarten kosten 20,50, 22,50 en 24,50 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 01.05.2020

Deuren - 12:30
Aanvang - 13:30

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Juf Roos - gaat op vakantie" wordt georganiseerd door SENF Theaterpartners