Afficher ce site en français | View this website in English

Chippendales® Let's Misbehave! Tour 2019

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

De begeerlijke Chippendales® kondigen aan dat ze ook in 2019 onze herfst opvrolijken met een heel nieuwe tournee. De ‘Let’s Misbehave Tour’ houdt op 18 oktober halt in Stadsschouwburg Antwerpen.

Al vele jaren op rij vertroetelen de stoere, sexy Chippendales® hun (voornamelijk vrouwelijke) fans. Het recept? Sensuele danspassen, uitgekiende choreografieën en ophitsende muziek, samengevoegd tot één kolkend geheel, waarbij de toeschouwers nauw betrokken worden. Met de licht-erotische shows weten de Chippendales® het uitzinnige publiek als geen ander in vervoering te brengen.

De gespierde binken van Chippendales® verwennen de Belgische dames in 2019 met entertainment van de bovenste plank! Reserveer nu al je plaatsen!

Kaarten kosten 44,80 en 50,40 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 18.10.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Chippendales® - Let's Misbehave! Tour 2019" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium