Authoring Layer List:
  • {{layer.title}}

Jo Koy

ma 24.04.2023 Stadsschouwburg Antwerpen

Jo Koy

ma 24.04.2023 Stadsschouwburg Antwerpen

Jo Koy keert terug naar Antwerpen met de Jo Koy World Tour. Dit is zijn eerste optreden in België sinds zijn uitverkochte show in 2018.

Als één van de beste comedians van vandaag legde Jo Koy een lange weg af sinds zijn bescheiden start in een koffiebar in Las Vegas waar hij voor het eerst performde. Jo haalt voor zijn herkenbare comedy inspiratie bij zijn bonte familie en bereikt daarmee een ruim publiek, wat zich vertaalt in uitverkochte arena’s wereldwijd.

Succesvol 2022

Koy kende een knallende start van 2022, met een uitverkochte Climate Pledge Arena (ruim 14000 tickets) in zijn thuisstad Seattle. Hij blijft records breken in enkele van de meest prestigieuze zalen ter wereld, waaronder de Mall of Asia Arena (Manila, PH), The Forum (Los Angeles), Coca-Cola Arena (Dubai), ICC Theatre (Sydney, AU), en Radio City Music Hall (New York City) om er maar enkele te noemen.

In november 2022 was Koy voor het eerst headliner in Madison Square Garden op het New York Comedy Festival. In 2017 brak Koy nog het record van meest verkochte tickets door één artiest met 23.000 tickets en 11 uitverkochte shows in The Neal S. Blaisdell Concert Hall in Honolulu. Als reactie daarop riep de burgemeester in Honolulu 24 november uit tot “Jo Koy Day.”

Netflix

Koy speelde onlangs mee in de Universal Picture film Easter Sunday, die draait rond een familiebijeenkomst om Paaszondag te vieren; de komedie is gebaseerd op de levenservaringen en stand-up comedy van Jo Koy.

Zijn langverwachte 4e Netflix stand-up special ‘Live From The Los Angeles Forum’ kwam wereldwijd uit op 13 september. Deze special is een vervolg op zijn Netflix special uit 2019 ‘Comin’ In Hot’. Koy had al vier succesvolle stand-up specials op Comedy Central en Netflix. In juni 2020 bracht Jo Koy zijn eerste varieté special uit op Netflix, ‘In His Elements’, waarin Koy humor en beats naar Manila brengt. Hij zet de lokale cultuur in de spotlight in een unieke show met Filipino-Amerikaanse comedians, DJ’s en B-boys.

Grappig en emotioneel

In 2021 publiceerde Koy zijn eerste autobiografie, ‘Mixed Plate: Chronicles of an All-American Combo’ bij Harper Collins Publishers. De uitzinnige recensies volgden al snel. In zijn grappige en emotionele memoires duikt Koy in de verhalen achter zijn stand-up: de conflicten, het drama en de humor terwijl hij moeite doet om een plek te vinden de entertainmentsector, zijn thuis en de wereld.

In 2019 bereikte Jo Koy de eerste plaats op de Billboard Charts met zijn stand-up comedy album ‘Live From Seattle’, en in 2018 kreeg hij de prestigieuze prijs voor “Stand-Up Comedian Of The Year” op het Just For Laughs Comedy Festival in Montreal.

-----

OPGELET: Minimum leeftijd 14 jaar

Tickets: 48 euro
Voor tickets die je aan de kassa koopt, rekent be•at een extra servicekost van 2 euro aan.

Meer over

Evenement details

{{selected.title && selected.title.length ? selected.title : 'Kies datum of locatie'}}
  • Geen resultaten
Dit evenement wordt georganiseerd door Live Comedy

Media

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

{{item.date}} {{item.location}}

{{ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']}} {{ (ticketData[ticket.ticketId] && ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']) && (ticket.dateType === 'NODATE') ? '  |  ' : '' }} {{ ticket.dateType === 'NODATE' ? ticket.itemDescription : '' }} {{ticket.startTime}}
In de huidige venue zijn geen actuele tickets.

TTSBekijk tickets in andere zalen

{{event.date}} {{event.startTime}}
...
TTS
{{ticket.date}} {{event.startTime}}
...

VIP Experience

Aangeboden door be•at
€ {{activePackage.PriceIncl.toLocaleString('nl-NL')}}Excl. €{{activePackage.PriceExcl.toLocaleString('nl-NL')}} p.p.
{{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
Jo Koy
{{ modalTitle.split(' -- ')[4] }}
{{modalTitle.split(' -- ')[1]}} {{modalTitle.split(' -- ')[2]}} {{modalTitle.split(' -- ')[3]}}

Packages


  • € {{package.price}}
    {{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
€ {{package.price}}
{{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
{{modal.title.split('--')[0]}}
{{modal.title.split('--')[1]}}
{{modal.date}} {{modal.time}} {{modal.location}}

Groepen


Groepstickets

 | vanaf 20 personen

Kom je met een groep tussen de 11 en 20 personen?

Neem dan contact op via dit formulier zodat wij jou als groep bij elkaar kunnen plaatsen.

Kom je met een groep groter of gelijk aan 20 personen?

Dan kan je gebruik maken van ons groepsarrangement.
Bestel dan jouw groepstickets via dit formulier  .
Wil je meer weten over groepsarrangementen, bekijk dan onze groepenpagina.