Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

OPGELET! VAKANTIESLUITING KASSA 7 JULI – 25 AUGUSTUS De kassa van Stadsschouwburg Antwerpen is gesloten van zaterdag 7 juli tot en met zaterdag 25 augustus. Ondertussen stomen we ons nieuwe seizoen 2018-2019 voor je klaar, dat we zondag 26 augustus aan je voorstellen tijdens de Cultuurmarkt Vlaanderen. Kaarten voor onze voorstellingen kan je altijd online kopen via Tele Ticket Service en via de officiële verkooplink bij het evenement op deze website.

Tickets bestellen

Bestel altijd tickets via de officieel erkende kanalen. De officiële ticketkanalen voor evenementen in Stadsschouwburg Antwerpen zijn Stadsschouwburg Antwerpen en Tele Ticket Service. Controleer dit altijd goed en let op voor malafide ticketverkopers

Online

Surf via onze kalender naar het evenement van je keuze en klik op de ticketbutton om te reserveren. Makkelijk, handig en 24/24 uur beschikbaar!

Telefonisch

Tele Ticket Service

vanuit België: 070 345 345 (max. € 0,30/min.)
vanuit Nederland: 0900 45 000 45 (€ 0,45/min.)
vanuit andere landen: +32 34 0000 34

Voor bezoekers met een handicap en/of rolstoelgebruikers

Bezoekers met een handicap kunnen gebruikmaken van de lift. Er zijn ook plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders.

Gelieve je plaatsen telefonisch aan te vragen op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) en duidelijk te vermelden dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen.

Of mail naar rolstoel@teleticketservice.com.

Aan de kassa

Is een evenement nog niet uitverkocht, dan kan je voor aanvang van dat evenement tickets kopen aan de kassa van de zaal zelf. Bij avondvoorstellingen opent de kassa 1 uur voor aanvang.

Koop geen tickets op straat: de kans bestaat dat ze vervalst zijn en dat je de toegang tot de zaal wordt geweigerd.

Aan de kassa kan je overdag tickets kopen voor de verschillende evenementen. De kassa is open van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. In 2018 is de kassa gesloten van zaterdag 7 juli tot en met zaterdag 25 augustus.

Opgelet! Voor alle evenementen die vanaf 1 januari 2018 in verkoop zijn gegaan wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend bij aankoop van tickets aan de kassa.

Het volledige aanbod vind je op onze kalenderpagina.

Groepen

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? Dat kan! In de verschillende zalen van Sportpaleis Group, waaronder ook Capitole Gent, worden voor groepen vaak mooie kortingen aangeboden op vele voorstellingen. Stuur voor meer informatie een mail naar groepen@sportpaleisgroup.be.

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events

De op onze website vermelde ticketprijzen bij recent toegevoegde evenementen zijn de prijzen die je ook werkelijk betaalt bij een online bestelling. In deze prijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.

Zowel bij een online als bij een telefonische reservering heb je de keuze om je tickets als e-ticket of als papieren ticket toegestuurd te krijgen. Bij een papieren ticket worden wel nog supplementair verzendingskosten aangerekend.

Bij telefonische reserveringen moet je rekening houden met een bijkomende gesprekskost van 0,30 euro per minuut.

Bij aankoop van tickets aan de kassa betaal je 2 euro extra per ticket.

Voor een kleine meerprijs van 3 euro per ticket kan je een annuleringsverzekering afsluiten voor je complete reservering. Word je vlak voor het evenement geconfronteerd met een tegenslag waardoor je niet aanwezig kan zijn, dan krijg je dankzij deze verzekering je tickets terugbetaald.

Opgelet voor ticketfraude

Koop je tickets niet van malafide doorverkopers die tickets op de zwarte markt aan hogere prijzen aanbieden. Deze tickets zijn vaak vervalst. De code op deze tickets kan ongeldig zijn gemaakt, waardoor je de toegang tot de zaal wordt geweigerd.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Klik hier voor info van de FOD Economie over doorverkoop van tickets

Klik hier voor een overzicht van malafide ticketdoorverkopers

Klik hier voor meer info over ticketfraude

Ben je het slachtoffer van misleiding, bedrog, fraude, oplichting? Meld het hier.

Timing

Enkele dagen voor het evenement wordt de timing (opening deuren, opening zaal, verwacht einduur) online gezet onder Kalender bij het evenement op deze site.

Het theater opent de deuren een uur voor aanvang van de voorstelling. Bij avondvoorstellingen opent gelijktijdig met de theaterdeuren ook de kassa. Je kan dus één uur voor aanvang nog aan de kassa terecht voor kaarten. Er worden dan alleen kaarten verkocht voor de voorstelling van die avond zelf, uiteraard voor zover die nog beschikbaar zijn.

Je kan voor aanvang van de voorstelling terecht in de bar van het theater voor een drankje. Je kan ook voorafgaand aan de show dineren in het restaurant Gusto naast het theater.

Contact

Adres

Stadsschouwburg Antwerpen
Theaterplein 1
2000 Antwerpen

Tickets

Zie Tickets bestellen.

Administratie

Kijk eerst voor de meest gestelde vragen in de rubriek veelgestelde vragen.
Vind je daar geen antwoord op je vraag, mail dan naar info@stadsschouwburgantwerpen.be.

Je kan de administratieve dienst van Stadsschouwburg Antwerpen bereiken op het nummer +32 3 400 69 69. OPGELET, op dit nummer kan je GEEN tickets bestellen.

Pers

De Sportpaleis Group stelt haar zalen ter beschikking van verschillende organisatoren en is soms ook zelf organisator. Je kent ons eigen evenementenbedrijf PSE-Belgium o.a. van Night of the Proms (sinds 1985 in het Sportpaleis). Sommige theaterproducties worden dan weer door ons gepromoot via Sportpaleis Group Theaters.

Voor info over de optredens of voor persaccreditaties vragen wij om rechtstreeks bij de organisator/promotor zelf aan te kloppen. De naam van de organisator/promotor staat altijd vermeld bij het evenement op de website van de zaal.

Vragen over de Sportpaleis Group en haar zalen of over de eigen producties van PSE-Belgium en Sportpaleis Group Theaters kan je stellen via pers@sportpaleisgroup.be.