Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Antwerpen heeft je heel wat te bieden

Combineer je komst naar Stadsschouwburg Antwerpen met een bezoek aan de Scheldestad. Antwerpen zit vol verrassende hoogtepunten. De ZOO is een van de oudste en mooiste stadsdierentuinen van Europa. In de skyline neemt de O.L.V. – kathedraal trots haar plaats in: zij heeft de hoogste kerktoren van de Lage Landen en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ontdek de collectie van het MAS, het Museum Aan de Stroom, en bewonder de stad vanop het 60 meter hoge dak. Andere bijzondere musea zijn o.a. het Middelheimmuseum, het Rubenshuis, Plantin-Moretus. Antwerpen is de bakermat van diamant en mode en een heerlijke stad voor wie houdt van winkelen en gastronomie. Je vindt er alles, en altijd op wandel- of fietsafstand (maak gebruik van de Antwerpse stadsfietsen). Kom je met de trein? Dan ontdek je gelijk ook het majestueuze Antwerpen-Centraal, het mooiste station ter wereld. Overtuigd? Boek dan meteen je logies in Antwerpen.

Overnacht in Radisson Blu Astrid

Sportpaleis Group raadt je, vlakbij het Centraal Station, het hotel Radisson Blu Astrid aan als je na afloop van een evenement in Antwerpen wil overnachten en de stad wil gaan verkennen.

Radisson Blu Astrid

Parkeer makkelijk en veilig in het hotel, eet snel een hapje in het restaurant en ga daarna te voet naar Stadsschouwburg Antwerpen. Na het evenement slaap je prinsheerlijk in het Radisson Blu Astrid hotel.

Tarief voor bezoekers Stadsschouwburg Antwerpen

  • vanaf 139 euro per kamer per nacht, inclusief ontbijtbuffet (prijs geldig op basis van beschikbaarheid en op vertoon van je toegangskaart)

Radisson Blu Astrid
Koningin Astridplein 7
2018 Antwerpen
Tel. +32 (0)3 203 12 34
reservations.astrid.antwerp@radissonblu.com
www.radissonblu.com/astridhotel-antwerp