Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan Stadsschouwburg Antwerpen.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over de verschillende manieren waarop je tickets kan bestellen. Ook informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een handicap en/of rolstoelgebruiker vind je hier terug.

Tickets

Mobiliteit

De Stadsschouwburg Antwerpen is op verschillende manieren bereikbaar. Hier vind je meer informatie over hoe je er kan geraken met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of te voet.

Mobiliteit

Bezoekers met een beperking

Alle zalen van de Sportpaleis Group zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met een beperking. Het is onze betrachting om je zo goed mogelijk op te vangen en in de beste omstandigheden te laten genieten van een concert of show.

Bezoekers met een beperking reserveren hun plaatsen telefonisch op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of via een e-mail naar service@teleticketservice.com.

Klik hieronder voor verdere info over:
Het reserveren van plaatsen
Rolstoelplaatsen in de zaal

Zaalplan

Wil je graag weten waar jouw plaatsen zich bevinden? Bekijk hier het zaalplan van Stadsschouwburg Antwerpen.

Toegang

Tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 20 cm (A4-formaat) zijn niet toegestaan in de zaal. Zijn er nog zaken die je niet mag meebrengen? Welke veiligheidsmaatregelen zijn er? En wat moet je doen wanneer je je tickets vlak voor het evenement nog altijd niet ontvangen hebt?

Vlotte toegang tot de zaal

Vestiaire

Onze bewaakte vestiaire bevindt zich aan de rechterkant van de foyer. Je betaalt 0,50 euro per stuk dat je in bewaring geeft.

Eten en drinken

Heerlijk dineren of een snelle hap, het kan allebei bij je bezoek aan Stadsschouwburg Antwerpen. Reserveer tijdig je plaatsen.

Eten en drinken in onze zaal
Eten en drinken in de buurt

Betalen

Tickets die aan de kassa gekocht worden, kunnen worden betaald met Bancontact, Maestro, Visa of Mastercard.

Sportpaleis Group doet het nodige om binnenkort ook cashless betaling aan de bar mogelijk te maken. Nog even geduld hiervoor a.u.b.

Verken Antwerpen

Combineer je komst naar Stadsschouwburg Antwerpen met een bezoek aan Antwerpen. Verken de stad en boek een overnachting in een hotel.

Verken Antwerpen

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in Stadsschouwburg Antwerpen? Het kan! Ontdek onze VIP arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? Dat kan! Stadsschouwburg Antwerpen biedt groepen mooie kortingen op vele voorstellingen.

Kom als groep

Huur voor B2B

Bedrijven zijn welkom in Stadsschouwburg Antwerpen voor grootschalige B2B-evenementen. In het hart van de stad hebben zij een zaal met 2.000 plaatsen ter beschikking of kunnen ze gebruikmaken van één van Europa’s grootste podia.

Info over B2B in Stadsschouwburg Antwerpen

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op een of meer van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de activiteiten in de zalen van Sportpaleis Group.

Schrijf je nu in

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten,… wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Openingsuren en contact

Tijdens de week en op zaterdag kan je aan de kassa van Stadsschouwburg Antwerpen tickets kopen. Er zijn andere openingsuren wanneer een evenement plaatsvindt.

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.

Onze administratieve diensten zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur. Of stuur ons een mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Openingsuren
Contact

Partners

Stadsschouwburg Antwerpen dankt de volgende partners:

Partners