Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan Stadsschouwburg Antwerpen.

Met de informatie op deze pagina kan je de perfecte theateruitstap organiseren: van het reserveren van tickets, over hoe je makkelijk in de Stadsschouwburg geraakt, tot wat je na de voorstelling kan doen.

Wil je in Antwerpen overnachten, dan vind je hier ook enkele aanbevolen hotels. Heb je nog vragen waar je geen antwoord op vindt, raadpleeg dan ‘veelgestelde vragen’. Of neem contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

De Sportpaleis Group behoudt de verhoogde waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen (visuele controle, fouillering indien nodig, verhoogde security-aantallen,…) en krijgt hierbij de steun van de lokale overheden. Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht op tijd naar de zaal te komen, geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee te nemen, correct te reageren op eventuele verzoeken van de security en verdachte zaken te signaleren. De Sportpaleis Group dankt iedereen voor zijn begrip en medewerking.

Op de pagina van het evenement verschijnt enkele dagen vooraf onder Kalender een knop Timing. Klik die aan voor info over timing, veiligheidsmaatregelen en mobiliteit.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over de verschillende manieren waarop je tickets kan bestellen. Ook informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een handicap en/of rolstoelgebruiker vind je hier terug.

Tickets

Mobiliteit

De Stadsschouwburg Antwerpen is op verschillende manieren bereikbaar. Hier vind je meer informatie over hoe je er kan geraken met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of te voet.

Mobiliteit

Zaalplan

Wil je graag weten waar jouw plaatsen zich bevinden? Bekijk hier het zaalplan van Stadsschouwburg Antwerpen.

Bekijk het zaalplan

Openingsuren

Tijdens de week en op zaterdag kan je aan de kassa van Stadsschouwburg Antwerpen tickets kopen. Er zijn andere openingsuren wanneer een evenement plaatsvindt.

Openingsuren

Eten en drinken

Stadsschouwburg Antwerpen biedt je naast een culturele ook een culinaire ervaring! Heerlijk dineren of een snelle hap, het kan allebei. Reserveer tijdig je plaatsen.

Eten en drinken in onze zaal

Overnachten

Antwerpen is een prachtige stad om te bezoeken. Ontdek de stad en combineer je bezoek aan het theater met een overnachting in één van de volgende hotels.

Overnachten

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in Stadsschouwburg Antwerpen? Het kan! Ontdek onze VIP arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? Dat kan! Stadsschouwburg Antwerpen biedt groepen mooie kortingen op vele voorstellingen.

Kom als groep

E-abonnee

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de theater- en concertwereld.

Schrijf je nu in

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten,… wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Contact

Je kan ons makkelijk bereiken via telefoon of mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Contact

Partners

Stadsschouwburg Antwerpen dankt de volgende partners:

Partners