Afficher ce site en français | View this website in English

LEGACY, The Bee Gees music celebration

Dit evenement is afgelopen.

Het concert ‘LEGACY, The Bee Gees music celebration’ wordt verplaatst naar een latere datum

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht het concert ‘LEGACY, The Bee Gees music celebration’ voorzien op 28 april 2020 en vervolgens verplaatst naar 14 januari 2021 in Stadsschouwburg Antwerpen, opnieuw te verplaatsen naar een nieuwe, nog te bepalen datum.

Ticketkopers worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

Update 29.12.2020

——

« De show is de meest authentieke en dus de enige rechtmatige», zo definiëert de zoon van Robin, Robin-John het spektakel dat hijzelf samen met de broers Egiziano « The italian Bee Gees » creëerde.

« The italian Bee Gees », dat zijn Pasquale, David en Walter Egiziano, een groep die al geruime tijd op de aandacht en de warme appreciatie van de Gibb broers kan rekenen. Hun « cover show » wordt unaniem gewaardeerd en dat was precies de reden waarom Robin-John Gibb onmiddellijk aan deze Italiaanse broers dacht voor zijn show die een eerbetoon is aan zijn vader Robin en zijn ooms.
Net zoals zijn vader is Robin-John een compleet artiest. Zanger maar eveneens toneelspeler, multi-instrumentalist en componist. Bovenop zijn taak als producer neemt Robin-John eveneens plaats op het podium naast de Egiziano broers en hun muzikanten vergezeld van de onnavolgbare Blue Weaver, toetsenist en mede-auteur van ontelbare successen van de legendarische groep…..

Verwacht je dus aan een knalprestatie op het podium van de Stadsschouwburg van Antwerpen voor deze grote « Première » op dinsdag 28 april om 20u00.

Een uitzonderlijk spektakel met de grootste BEE GEES hits : You Should Be Dancing, If I can’t have you, Night Fever, I Started a Joke, Stayin’ alive, Massachusetts, Tragedy, Emotion, How Deep is your Love, Love you inside out, To Love Somebody, More than a Woman, Fanny (Be tender with my love), en nog vele andere !

LEGACY, The Bee Gees music celebration ! Klaar voor een onvergetelijke avond ?

Kaarten kosten 29, 35, 42, 49 en 55 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

do 14.01.2021

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"LEGACY, The Bee Gees music celebration" wordt georganiseerd door Classical Productions