Afficher ce site en français | View this website in English

Cleymans & Van Geel

Vlaanderen’s favoriete boezemvrienden Jelle Cleymans en Jonas Van Geel kennen elkaar sinds hun twaalfde. Naast hun passie voor acteren, delen ze ook een passie voor muziek en entertainen. Wat ooit begon als een oudejaarsavondgrap groeide uit tot één van de vaste waarden op de Vlaamse podia. De twee creatieve tijgers spelen al meer dan 15 jaar het dak er af als Cleymans & Van Geel met hun mix van Nederlandstalige covers en de nodige dosis humor.

Hoog tijd om toe te geven aan de steeds luider wordende interne lokroep naar eigen nummers en een eigen album. Met succes. In volle coronalockdown schoot de titelloze debuutplaat kort na release naar de 1e plaats in de Ultratop 50 Albums. Ook live willen Cleymans & Van Geel uitpakken met het eigen repertoire: afspraak op vrijdag 28 mei 2021 in de Stadsschouwburg Antwerpen voor een avond vol muziek, humor en ambiance!

——

Tickets 29,13, 34,72 en 40,32 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 28.05.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Cleymans & Van Geel" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium