Afficher ce site en français | View this website in English

The Beach Boys

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Om de carrière van de meeste popmuziekartiesten samen te vatten, volstaat het meestal om te vermelden hoeveel hits ze hebben gehad en hoeveel miljoen albums ze hebben verkocht. Deze traditionele meetschalen schieten echter te kort als je wil bepalen hoe groot de impact van de Beach Boys is. Deze band baarde een stortvloed van hitsingles en verkocht tientallen miljoenen albums. De diepere betekenis ligt bovendien in het feit dat de songs van The Beach Boys het muzieklandschap voor altijd hebben veranderd, omdat ze zo’n immense invloed hadden op ontelbare artiesten na hen.

The Beach Boys worden geleid door Mike Love en Bruce Johnston, die samen met Jeffrey Foskett, Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher, Christian Love en Scott Totten het erfgoed van de iconische Amerikaanse band voortzetten. Grammywinnaar en liedjesschrijver Bruce Johnston werd lid van The Beach Boys in 1965, toen hij Glenn Campbell verving – die op zijn beurt de vocals en basgitaar had overgenomen toen Brian Wilson zich uit de tournee terugtrok. Johnstons vocale werk met legendarische artiesten als Elton John en Pink Floyd staat op zijn domein zeer hoog aangeschreven en bezorgde hem een volwaardige plek bij de rock-elite.

Met Mike Love aan het roer spelen The Beach Boys een verbazingwekkend druk concertschema, met een gemiddelde van 150 shows per jaar, gaande van zonovergoten zomerfestivals tot nieuwjaarsgala’s en bijzondere evenementen en dat zowat overal ter wereld.

The Beach Boys zijn altijd blijven creëren en optreden, steeds met dezelfde rijke verbeelding en stijl die hun explosieve debuut van meer dan vijftig jaar geleden kenmerken. In 2013 leidde hun release bij Capitol Records – ‘Sounds of Summer’ (RIAA, goed voor drievoudig platina, met meer dan drie miljoen albums, en de cijfers stijgen nog) – en de opvolger daarvan – ‘The Warmth of the Sun’ – tot een heropleving van de interesse voor The Beach Boys, die de wereld weer aan het rocken zetten.

Met hun muziek vonden The Beach Boys het geheim van de eeuwige jeugd — en ze maakten meteen voor iedereen een kopie. Voor deze jongens is het strand meer dan een plaats waar de branding woelt en schuimt, het is de plek waar het leven nieuwe energie krijgt en weer compleet is.

Kaarten kosten 47, 68, 90 en 111 euro.
111 euro = Golden Circle.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 28.06.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Stadsschouwburg Antwerpen

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"The Beach Boys" wordt georganiseerd door Shadow to Live