Afficher ce site en français | View this website in English

Smurfen de Musical

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Ze zijn even Belgisch en succesvol als exportproduct als chocolade, bier en Dimitri Vegas & Like Mike en vierden onlangs hun zestigste verjaardag: De Smurfen! De populaire blauwe wezentjes van Peyo hadden reeds hun eigen strips, cd’s, films en zelfs een Smurfen-vliegtuig, maar nu schitteren ze ook in hun eigen musical!

Smurfen de Musical is een grootse, internationale productie vol muziek, dans en spanning, die over de hele wereld al voor uitverkochte zalen zorgde. Vreemd genoeg stonden de Smurfen nog nooit in België op de planken, maar in maart 2019 is het eindelijk zover en komt Smurfen de Musical thuis. Er werd hard gewerkt aan de Nederlandstalige versie van deze bijzondere musical voor het hele gezin, die op 2 maart te zien is in Ethias Theater Hasselt, op 3 maart in Capitole Gent en op 6 maart in Stadsschouwburg Antwerpen.

De Smurfen helpen Moeder Natuur om een belangrijke gebeurtenis in Smurfenland tot een goed einde te brengen. Gargamel probeert daar een stokje voor te steken en doet er alles aan om de Smurfen te vangen. Gargamel krijgt zelfs Grote Smurf te pakken… Of dat allemaal goed afloopt?

Gargamel, Grote Smurf, Moeder Natuur, Brilsmurf, Moppersmurf, Smurfinnetje, Potige en Muzieksmurf, ze doen allemaal mee in dit vrolijke avontuur vol muziek, dans en spanning. Groots, spectaculair en voor 1 keer heel dichtbij. Wees er snel bij, want blauw hoort bij jou!

Oorspronkelijk script: Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende
Liedteksten: Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende
Muziekarrangementen: Gert-Jan van den Ende
Regie: Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende, Nick Larkin
Producent: Trend Media, Globally Produces by MEI SLOS Pte Limited

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Kaarten kosten 26 en 29 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 06.03.2019

Deuren - 12:30
Aanvang - 13:30

Stadsschouwburg Antwerpen

In onze andere zalen

za 02.03.2019

Deuren - 12:30
Aanvang - 13:30

Ethias Theater

zo 03.03.2019

Deuren - 12:30
Aanvang - 13:30

Capitole Gent

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten en de kosten voor bezorging van elektronische tickets inbegrepen.
Meer weten?

"Smurfen de Musical" wordt georganiseerd door SENF Theaterpartners